Dzielna Margaretka w DS z 3 kumpelami - P-ń
Moderator: silje
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Margaretka walczy z całych sił/ leczenie [T-ń]
jej.. biedne maleństwo..
Zdrowiej szybko kruszynko

Zdrowiej szybko kruszynko

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Margaretka gdy trafiła do mnie 103g. Zaryzykowałśmy z wetką i podałyśmy inwermektynę. Liczyłyśmy się z tym, że może tego nie przeżyć, ale jednocześnie chciałyśmy ją ratować z całych sił. Dlatego też, zdecydowałyśmy się na ten desperacki krok. Razem z pierwszą dawką inwermektyny dostała witaminy podskórnie i przez kolejny tydzień. Na początku faktycznie wyglądała tak, jakby się poddała.Teraz jest jedną z najgłośniejszych krzyczących o jedzenie, świnkąbasia M pisze:Joanka , czy ona dostaje coś na wzmocnienie organizmu ? ja się za bardzo nie znam , ale "takie stadium " to chyba i cały organizm osłabia ?

Obecnie, biorąc pod uwagę wagę początkową, jest klopsikiem - waży 216g

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Joanka , to cudowna wiadomość
cieszę się, że jest poprawa . super że mała ma szansę na zdrowe i normalne życie . jest śliczna pomimo ranek na nosku .
powiem Ci ,że moja większa ( Sojka ) będzie na pewno mamą ( robiłam usg ), na razie nie zakładam wątku , bo czekam na rozwiązanie . ale są z nich wspaniałe przylepy , a jak fikają po klatce i hamaczku ! - pomimo ciąży i okrągłego brzuszka
. super kino na żywo
. zdrowy rozsądek puka się w moją głowę , ale serce znowu szepce ,aby zostawić je w domu na zawsze .każdą białaskę z bólem serca oddaję na DS .
ale wracając do tematu mam nadzieję ,że malutka szybko będzie zdrowa i w nowym , kochającym domku . z całego serca życzę

powiem Ci ,że moja większa ( Sojka ) będzie na pewno mamą ( robiłam usg ), na razie nie zakładam wątku , bo czekam na rozwiązanie . ale są z nich wspaniałe przylepy , a jak fikają po klatce i hamaczku ! - pomimo ciąży i okrągłego brzuszka

ale wracając do tematu mam nadzieję ,że malutka szybko będzie zdrowa i w nowym , kochającym domku . z całego serca życzę

- Darjar
- Miejscowość: Ozorków
- Kontakt:
Co słychać u Margaretki? Jak jej waga? 

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Dziś robiłam zdjęcia - i takie porównawcze zrobiłam 

Całkiem nowe oblicze Margaretki

Margaretka ma jeszcze bardzo delikatne strupki, których w sumie nie widać, ale czuć pod palcem, także jesteśmy na dobrej drodze do 100% zdrówka
obecnie mała waży 280 g, także rośnie jak na drożdżach 

Całkiem nowe oblicze Margaretki

Margaretka ma jeszcze bardzo delikatne strupki, których w sumie nie widać, ale czuć pod palcem, także jesteśmy na dobrej drodze do 100% zdrówka

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]