ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
-
CocoChanell
Re: ★★★ Tancerze ★★★
hahah!
A to inna sprawa:D
Fajne te twoje proski a jakie rozrywkowe!:)
-
dominika_b
Aaa, już rozumiem, dzięki za wyjaśnienie.odeta89 pisze:Chłopaki to bracia rasy: gładkowłose, skinny carrier - są nośnikami genu skinny, ich matka była czarną skinny![]()
Tango ma w bonusie umaszczenie himalaya.
-
odeta89
Dzięki, Coco
Dominika, nmzc
(p.s. jeśli kiedyś pokuszę się o hodowlę to oby jak najwięcej łysoli spłodzili
)
Dominika, nmzc
-
odeta89
V.I.P. z Warszawy, jeśli ktoś się decyduje na świnkę z rodowodem to polecam serdecznie kontakt z p. Moniką i Krzysiem 
-
odeta89
A już w poniedziałek na DS przyjeżdża Rambo (którego przechrzczę Shimmy)

oraz 2 labochłopaki: Calypso i Boogie

p.s
Chłopakom dziś pierwszy raz ścięłam sama pazury - bez pomocy drugiej osoby się nie obeszło i chyba są na mnie obrażeni.
Poza tym Tango mnie ostatnio oszczał - nie osikał, po prostu oszczał jak leżałam z nim na hamaku. A to świnia!

oraz 2 labochłopaki: Calypso i Boogie

p.s
Chłopakom dziś pierwszy raz ścięłam sama pazury - bez pomocy drugiej osoby się nie obeszło i chyba są na mnie obrażeni.
Poza tym Tango mnie ostatnio oszczał - nie osikał, po prostu oszczał jak leżałam z nim na hamaku. A to świnia!
-
Wiktoria
Zakochałam się w Rambie od pierwszego wejrzenia, niestety nie mogę mieć trzech świnek, ale Rambuś szybko znalazł domek, i cieszę się, że właśnie u Ciebie
A dwójka labochłopców też przyjeżdża do Ciebie na DS, czy na DT?

A dwójka labochłopców też przyjeżdża do Ciebie na DS, czy na DT?
Może za długo z nim tak leżałaś, raz leżałam ze swoimi prośkami na kanapie, i zasnęło mi się z nimi, obudziłam się bo poczułam coś na sobie mokrego, patrzę.. i mam całą bluzkę obsiusianąodeta89 pisze: Poza tym Tango mnie ostatnio oszczał - nie osikał, po prostu oszczał jak leżałam z nim na hamaku.
odeta89 pisze: jak leżałam z nim na hamaku