Pulpet - już w nowym, wspaniałym domu!
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Pulpet - mamy rezerwację!
Fantastycznie. Niech będzie szczęśliwy 

Mam wielką nadzieję, że się chłopaki dogadają Ewook też szuka towarzystwa. 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A ja Pulpetka na żywo widziałam, głaskałam... Jego niestandardowa sierść będzie miałym zaskoczeniem dla nowego DS 

Dla mnie każdy prosiak jest piękny a teraz to Ewook się liczy bo bardzo nie chce być sam. Oby do jutra.
ps. Klatka wysprzątana jak na Boże Narodzenie Prosiak też wykapany.
ps. Klatka wysprzątana jak na Boże Narodzenie Prosiak też wykapany.

Pierwsze godziny za nami to znaczy za prosiakami razem, chrumkają, popiskują, próbuję się obskakiwać a do tego Ewook jest sporo większy ale Pulpet od samego początku się nie dawał. Wybieg już zawężony do jakiś 2 m2 lub mniej i też jest dobrze, teraz kuweta od klatki trafiła do wybiegu z sianem i resztą wyposażenia na razie bez góry i prośki już leżą razem. nie chcę zapeszać powinno być dobrze proszę trzymać kciuki.
Super! Ja cały czas trzymam kciuki za tych dwóch pięknych chłopców 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:

Doba za Nami
Noc prosiaki spędziły w zawężonym wybiegu w samej kuwecie i nie było ich prawie słychać. Rano porcja trawy i chyba na pokaz zaczęły popiskiwać na siebie, chrumkać i tańczyć
ale nadal spokojnie. Dzień minął na spaniu jak nikt nie patrzy to koło siebie w odstępie około 5-10 cm, ale jak ktoś wejdzie to układają się w przeciwnych rogach klatki i powolutku podsuwają się do siebie. Mnie za bardzo nie tolerują
jak wchodzę to zgrzytają zębami na Żonę tak nie reagują chyba nie pasi im 3 samiec w pobliżu. Po dzisiejszych oględzinach stwierdziliśmy brak śladów zębów na skórach u obu panów. Jestem dobrej myśli. Pozdrawiam serdecznie Sylwek