Caviorek- w upragnionym domu stałym! [Jaworzno]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

anmitsu

Re: Caviorek- poszukuje domu [Jaworzno]

Post autor: anmitsu »

Zdjęcia poprawione, Caviorowy ropień po leczeniu się zagoił ;) Czekamy na domek :fingerscrossed:
wilczurka

Post autor: wilczurka »

To dobrze że się zagoił :D ja też wszystkie widze :102: trzymam za domek :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
anmitsu

Dziś byłam na wpa w przyszłym domku Caviorka :) :fingerscrossed:
anmitsu

Re: Caviorek- rezerwacja [Jaworzno]

Caviorek od 11:30 łączy się z Ozzym, mniejszym kolegą. Było parę spięć i dziabnięć, ale bez krwi. Głównie mały Ozzy jest przeganiany przez Caviora. Caviorek został w ds i zobaczymy co chłopaki dalej zrobią. :fingerscrossed: Prosimy o kciuki dla nich! ;)
anmitsu

Po całym dniu łączenia Caviorek został w nowym domku i jest już w klatce z Ozzym. Jest dobrze, chłopaki się zaakceptowali :)
Edit rano: Chłopaki spokojnie spędzili noc w klatce, Oliwka ich już wymiziała i wygłaskała. A oto dowód:
Obrazek
Obrazek
anmitsu

Przykra wiadomość. :sadness: Niestety Caviorek wróci z adopcji. Ostatecznie nie dogadał się z rezydentem. Z dwóch łączeń, które chłopak miał, oba były nieudane. :( Szukamy domu ponownie...
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Szkoda :sadness: Życzę i jemu i Ozzy'emu najlepszych kumpli :fingerscrossed:
anthracite

Post autor: anthracite »

Taki przystojniak na pewno znajdzie szybko domek!
Trzymamy kciuki :love:
anmitsu

Caviorek z powrotem w DT :( Szukamy nowego, kochającego domu! Komu Caviorka, komu?
nati2829

Re: Caviorek- ponownie szukamy domu! [Jaworzno]

Post autor: nati2829 »

Witam :) z chęcią bym przygarnela swinke nie dawno jedną mi zdechla świnka miała 6 latek i szukam kolegi dla świnki ktora nie dawno przygarnelam z ulicy czekam na odpowiedź
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”