Moderator: silje
To wszystko samczory?Pulpecja pisze:Bo najlepiej łączy się latem na wypasie![]()
A oto dowód: Szalona Szóstka lato 2014
Szalona Siódemka lato 2015
Nawet Krokodyle zmiękły
Ty to masz rękę do samczego łączeniaPulpecja pisze:JasneKażdy z nich to 100% samiec.
O nie, ja to przynoszę pecha podczas łączenia.Pulpecja pisze:No i, anmitsu, zapeszyłaś.
Gniewko kilka dni siedział sam w klatce, na wybiegach izolował się od chłopaków. Postanowiłam odłożyć łączenie do lata, no późnej wiosny. Ale wczoraj zrodził się nowy pomysł i dzisiaj zawiozłam Gniewka do JoliA do malutkiego Frania.
Trzymajcie kciuki, żeby Franio przekonał się do Gniewka, a Gniewko do Frania.
Dziękuję Natalii za piękny portret Gniewka, dzięki niemu nie jest mi tak smutno bez niego.
Dzisiaj w biurze praca mi nie idzie, bo cały czas myślę czy Franio z Gniewkiem się dogadają.Pulpecja pisze:No i, anmitsu, zapeszyłaś.
Gniewko kilka dni siedział sam w klatce, na wybiegach izolował się od chłopaków. Postanowiłam odłożyć łączenie do lata, no późnej wiosny. Ale wczoraj zrodził się nowy pomysł i dzisiaj zawiozłam Gniewka do JoliA do malutkiego Frania.
Trzymajcie kciuki, żeby Franio przekonał się do Gniewka, a Gniewko do Frania.
Dziękuję Natalii za piękny portret Gniewka, dzięki niemu nie jest mi tak smutno bez niego.