Witam

Chciałabym adoptować (na pewno 2 dziewczynki ;3 Zuzię i Karolcie) Czy są jeszcze wolne? Zastanawiam się czy nie wziąć całej czwórki... Są takie urocze <3 Ale decyzję o adopcji 4 świnek muszę jeszcze dokładnie przemyśleć. Proszę o jak najszybszy kontakt ;3 Dziewczynki mnie zauroczyły <3 Mieszkam w Toruniu, ale mogłabym przyjechać po świnki już w tym tygodniu. Chciałabym je jak najszybciej przewieźć, bo boję się nadchodzących mrozów... Znam się na świnkach i opiece nad nimi. Od lat żyję z tymi cudownymi stworzeniami. Ostatnie umarły ze starości parę miesięcy temu. Ponad pół roku temu... Samotnie mi XD Choć mam chłopaka <3 A świnki miały by mieszkać u niego, aby jemu rozpogadzać piskami dzień

Posiadam ogromną klatkę, transporter, grzebyczek i potrzebną wiedzę, oraz doświadczenie. Mogę wysłać zdjęcia pokoju po którym będą mogłyby latać oraz zdjęcia wyżej wymienionych przedmiotów. Oczywiście może Pani osobiście sprawdzić warunki

Wiem, że dobro kawi jest najważniejsze, chciałabym im to wszystko zapewnić z odrobiną miziania <głaskania tak po ludzku

>