Baszko szuka swojego domu razem z kolegą z mini-zoo. Zaktualizowałam pierwszy post.
Mam nadzieję, że ktoś ich pokocha pomimo tego, że Baszko jest nieco "inny". Ma chłopak swój urok.
Baszko[*] i Rwetes - duet niedoskonały- DS
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- wolni
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Jacy oni śliczni 

- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Za kochający domek. 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- duet niedoskonały
Nowe fotki. Słabowite, bo światło nieciekawe, a nie chciałam chłpakom lampą błyskać, tym bardziej, że ich rubinowe oczęta wyglądałyby wtedy mocno niekorzystnie

Muszę donieść, że Baszko nie jest wcale taki biedny, na jakiego wygląda- to właśnie on jest szefem w tym dwuświnkowym stadzie
Ps. oni nie mieszkają w tej kuwecie. Zostali wyjęci z klatki do sprzątania.

Muszę donieść, że Baszko nie jest wcale taki biedny, na jakiego wygląda- to właśnie on jest szefem w tym dwuświnkowym stadzie

Ps. oni nie mieszkają w tej kuwecie. Zostali wyjęci z klatki do sprzątania.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- sosnowa
- Kontakt:
Jacy oni piękni. Co tam ec. Brać ludziska.
- doma2005
- Kontakt:
Są przepiękni, te mordeczki, aż by się chciało wycałować. 

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kilka dni temu ( w czasie awarii forum) zainteresował się chłopakami bardzo poważnie jeden domek z Łodzi. I miałam już napisać radosną nowinę, że mają rezerwację... a tu nagle stan Baszko się pogorszył..
Przedwczoraj pojawiły się objawy neurologiczne, otępienie i niedowład przednich i tylnych łapek, większy (jak mi się zdaje) z prawej strony. Wygląda to na wylew lub aktywację ec. Baszko po klatce pełza, o dziwo trafia do miski. Niedowład dotyczy też przełyku, bo się chłopak zachłysnął kawałkiem jedzenia, na szczęście weszłam w momencie, kiedy leżał na boku i próbował zaczerpnąć powietrza. Szczerze mówiąc, to myślałam, że to koniec. Ale o dziwo- zebrał się w sobie i dziś jest delikatnie lepiej, niż było wczoraj. Powtarzam kurację Fenbendazolem, do tego Bactrim i steryd. Dr Judyta zaleciła też Milgammę, jutro mu kupię. No i zobaczymy.. Mam nadzieję, że się pozbiera.
Przedwczoraj pojawiły się objawy neurologiczne, otępienie i niedowład przednich i tylnych łapek, większy (jak mi się zdaje) z prawej strony. Wygląda to na wylew lub aktywację ec. Baszko po klatce pełza, o dziwo trafia do miski. Niedowład dotyczy też przełyku, bo się chłopak zachłysnął kawałkiem jedzenia, na szczęście weszłam w momencie, kiedy leżał na boku i próbował zaczerpnąć powietrza. Szczerze mówiąc, to myślałam, że to koniec. Ale o dziwo- zebrał się w sobie i dziś jest delikatnie lepiej, niż było wczoraj. Powtarzam kurację Fenbendazolem, do tego Bactrim i steryd. Dr Judyta zaleciła też Milgammę, jutro mu kupię. No i zobaczymy.. Mam nadzieję, że się pozbiera.
- sosnowa
- Kontakt:
O rety. trzymam
- doma2005
- Kontakt:
Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- duet niedoskonały- wstrzy
Trzymam z całych sił

-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- duet niedoskonały- wstrzy
Baszko, dzielny świneczku, walcz kochany!