Transporter

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

Andzia

Re: Transporter

Post autor: Andzia »

Pewnie,ze sie podziele :D

juz nie moge sie jego doczekac :102:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

Ja używam krótko, ale też jestem mega zadowolona, na razie żadnych uwag :). świniaki tak się tam zadomowiły, że wcale nie chciały wyvhodzić ;)
MEMOrySTICKer

Post autor: MEMOrySTICKer »

Dorzucę jeszcze fotkę z podróźy (czekając na tramwaj)...

Obrazek

i wystąpię o premię od sprzedaży do producenta :D, bo liczba sztuk zakupionych po prezentacji CABRIOleta moich chłopaków wzrasta. Żywa reklama po prostu :D Gdziekolwiek pojawia się CABRIOlet, wzbudza zainteresowanie: na trasie, na FB, na forum.
I słusznie :D nie chcę się powtarzać, ale zdecydowanie jest to produkt godny uwagi (i nie tylko uwagi).
katzarzyna pisze:Ja używam krótko, ale też jestem mega zadowolona
Jaki wariant kolorystyczny wybrałaś?
katzarzyna

szaro-fioletowy :)
Obrazek

Bardzo mi spasował, aczkolwiek jest trochę ciemny. Nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie, w każdym razie na zdjęciach producenta jest jaśniejszy.
MEMOrySTICKer

katzarzyna pisze:szaro-fioletowy
Zastanawiałam się nad tym wariantem kolorystycznym. Tak prawdę mówiąc, to taki wybrałam i zamierzałam kupić. Mamy wersję pomarańczową, bo zakup w zooplusie był dla mnie najkorzystniejszy, a tam tylko ten jest dostępny.

Ale powiem Wam, że absolutnie nie żałuję: zakochałam się w tej wersji kolorystycznej od pierwszego spojrzenia. I pasuje do MEMOry'ego :D

Obrazek
katzarzyna

też zastanawiałam się nad tym co masz! Wygląda super, a Twoje prośki w nim jeszcze piękniej! :love:
Andzia

Post autor: Andzia »

Od kilku dni mamy juz transporter :D

Obrazek

opinie beda pózniej ;)
Talia

Post autor: Talia »

Ja będę za jakiś czas szukała transportera, z tym że u mnie musi się zmieścić cała piątka dziewczynek.
Zdecydowałam, że nie chcę obciążać rodziców moimi świnkami jak wyjeżdżam do chłopaka (szczególnie na dłużej, czyli na wakacje) i zdecydowałam, że będę je zabierać ze sobą w transporterze, a tak w ogrodzie postawie im kojec z daszkiem i psa na straży ;)

Teraz trudne zadanie, co polecacie dla 5 tłustych, wielkich bab?
Nie musi być on bardzo wielki,spędzą w nim tylko kilka godzin w podróży, raczej taki żeby zmieściły się i żeby wytrzymał ich wagę ;) No i żeby był poręczny, bo ja i tak jeżdżę z wielką walizą i psem :mrgreen:
MEMOrySTICKer

Hmm, najlepszy to byłby szofer z wozem. Wtedy 2 x CABRIO i w drogę :D

Trudno o coś poręcznego i wystarczająco pojemnego. Zależy też, jak duże są Twoje dziewczyny i jak duże mają wymagania co do minimalnej przestrzeni życiowej. Wydaje mi się (nie sprawdzałam), że w CABRIO z 4. nie za wielkie sztuki, preferujące bliski kontakt fizyczny, mogą spędzić całkiem miły czas.
Trzeba pamiętać, że CABRIO to 3,3 kg. Już przy moich dwóch chłopach robi się prawie 6 kg... Zawsze możesz doposażyć się w wózek dla bliżniąt :p, ale mam wątpliwości, czy zestaw 2 x CABRIO i bliźniak brzmi atrakcyjnie. Bo poręcznie to na pewno nie :)
DUSIA

Post autor: DUSIA »

Dobra, uległam waszej reklamie i też mam to cudo.
Aukcja na Allegro 81zł+17zł wysyłka :yahoo: .
Mam tylko jedno jedyne zastrzeżenie, jak zamykam górne połówki to muszę troszkę pokombinować, bo nie zachodzą na siebie od razu idealnie. Poza tym, SUPER!!!
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2013, 11:48 przez DUSIA, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”