Jack Sparrow w DS z rodziną[Nowy Dwór Gd]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

boe22

Re: Jack Sparrow do adopcji SOLO [Nowy Dwór Gd]

Post autor: boe22 »

Taki off....skąd wy macie takie fajne wzory legowisk???
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Jestem za, ale dopiero po 25 lutym, wcześniej nie dam rady wyskrobać. Oczywiście jak uzbieracie wcześniej to nie czekajcie na mnie.

Ps jakby co stara mała rezydencja chłopaków leży nie używana (100*50)
magmagpie

Post autor: magmagpie »

boe22 pisze:Taki off....skąd wy macie takie fajne wzory legowisk???
A to dar od Ewy i Michała!
boe22

Post autor: boe22 »

No to niech się przyznają skąd?!

Do konca tygodnia puszczę jakiś mały przelewik. Mag- mogę na Twoje?
magmagpie

Hej :)
to otwieram zbiórkę na odjajczenie Sparrowa (może Johny Deep tez coś dorzuci)
Bardzo proszę o info na priv, jeżeli ktoś chce wspomóc akcję. Jeżeli ktoś chce upublicznić dane - Chętnie napiszę. Jeżeli ktoś chce dać incognito - uszanuję.
cel 190zł. MAS mówi że kołnierz po Baronie czeka wyprany!
magmagpie

boe22 pisze:No to niech się przyznają skąd?!

Do konca tygodnia puszczę jakiś mały przelewik. Mag- mogę na Twoje?
Spoko! tylko napisz że na świnkę morską :D sparrow! bo pomyślę, że na coś więcej niż waciki!

wyślij zapytanie do Ewy i Michała! na priv
magmagpie

Mk1609 pisze:Jestem za, ale dopiero po 25 lutym, wcześniej nie dam rady wyskrobać. Oczywiście jak uzbieracie wcześniej to nie czekajcie na mnie.

Ps jakby co stara mała rezydencja chłopaków leży nie używana (100*50)
MAS mierzy się z myślą o rezygnacji z bycia DT, jest przytłoczona ilością obowiązków, rozumiem ją, więc za klatkę dziękujemy :)

Dzięki za deklaracje :) będę dawać znać jak zbiórka wygląda!
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

No to się przyznajemy - kostkę, czyli to takie czerwone, na którym świniak wyciąga girki to szyła nam Oldzah, natomiast do niebiesko-białe legowisko jest z fejsa - Myszka -polarowe akcesoria dla zwierząt. A ten tunel z dziurą z boku - http://www.chrapcio.ayz.pl . Sory, za lokowanie produktu, ale odpowiadam w pełni zgodnie z prawdą :D

Dziewczyny, też się możemy dorzucić do kastracji, tak z 50 zł, bo w lutym więcej nie wyciśniemy już... ;) i może faktycznie róbcie u Zalewskiej, skoro lepiej, kasę się jakoś uciuła ;)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
magmagpie

Ewa i Michał pisze:
No to się przyznajemy - kostkę, czyli to takie czerwone, na którym świniak wyciąga girki to szyła nam Oldzah, natomiast do niebiesko-białe legowisko jest z fejsa - Myszka -polarowe akcesoria dla zwierząt. A ten tunel z dziurą z boku - http://www.chrapcio.ayz.pl . Sory, za lokowanie produktu, ale odpowiadam w pełni zgodnie z prawdą :D

Dziewczyny, też się możemy dorzucić do kastracji, tak z 50 zł, bo w lutym więcej nie wyciśniemy już... ;) i może faktycznie róbcie u Zalewskiej, skoro lepiej, kasę się jakoś uciuła ;)
no to mamy pierwze 50 zł! :) Dzięki serdeczne E&M :)
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Nawet moja żona was podziwia, jak jej czytam wątki z których wynika że kobiety mają dużo zwierząt swoich + są DT i do tego mają dzieci to się zastanawia jakim cudem starcza wam dnia na ogarnięcie tego wszystkiego, a zapomniałem dodać że jesteście pracujące. Sam osobiście was podziwiam, niby mam pełno czasu wolnego, a i tak w domu prawie nie mam czasu dla siebie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”