edit...Witek chyba wie, że o nim piszę...wstał i zapoznał się właśnie z pełną miską...mniam cykoria.
No i już wiem, że miesce pod hamakiem należy do Quika...pogonił Witka w inny kącik

Moderator: silje

i jakieś legowiska, żeby dziewczyny miały wygodnie
 i jakieś legowiska, żeby dziewczyny miały wygodnie 
ależ Silje...ich odgłosy są jak muzyka...a ich gruchanie jak środek relaksacyjny...silje pisze:I koniec z ciszą w domu. Od dziś pierwszą rzeczą jaką będziesz robiła z rana- to kurs do kuchni po ogórka

Tak mi było smutno, że nie mogę ich wziąć, że nie mam miejsca na 3 klatkę, bo jakoś nie miałam odwagi na łączenie 1+2. Oni są boscy, piękni, idealni! Koni wiem, że chłopcy będą mieli u Ciebie cudownie i że lepiej trafić nie mogli! Wiem, że już złapałaś świnko bakcyla a na to nie ma lekarstwa, więc będzie tylko gorzej
 Tak mi było smutno, że nie mogę ich wziąć, że nie mam miejsca na 3 klatkę, bo jakoś nie miałam odwagi na łączenie 1+2. Oni są boscy, piękni, idealni! Koni wiem, że chłopcy będą mieli u Ciebie cudownie i że lepiej trafić nie mogli! Wiem, że już złapałaś świnko bakcyla a na to nie ma lekarstwa, więc będzie tylko gorzej 
 Wymiziaj ich ode mnie porządnie jak już wymiziasz za siebie
 Wymiziaj ich ode mnie porządnie jak już wymiziasz za siebie 
 Pierwszy bob w nowym domu jest ważny heheheh
 Pierwszy bob w nowym domu jest ważny heheheh 

to znaczy nie bobkom....tylko Wam
  to znaczy nie bobkom....tylko Wam