Fumelia

katzarzyna

Poduszka będzie jutro poprawiana, bo mi się jakość zajechało z jednej strony to serduszko

Hamak jutro

Jagotka

I zamówienie osoby z poza forum

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
To ma 40 x 30 cm.Asia909 pisze:
A ja gdybym miała coś u Ciebie kupować to będzie toTeraz tylko zacznę zbierać pieniążki. A mam pytanie bo to ma wymiary 45x30 wiec po naciągnięciu będzie dobre na szerokość 50 cm?
Chodzi Ci o pikówkę? Pikówka jakaś tam jest. Ale takiego prawdziwego, prawdziwego wkładu puchowego to nie ma. Kożuszkowego nie ma. Na allegro znalazłam jeden po 35 zł/mb, ale nie wiem jak będzie się po tym szyć, bo nigdy nie próbowałam.dortezka pisze:Pastuszku.. a zdradzisz mi, czy tam gdzie kupujesz materiały mają może takie jak na kurtki zimowe? coś w stylu jak kurtka puchowa, ewentualnie taki materiał z kożuszkiem? idzie zima.. zaczynam planować zimowe wypady do weta
No nawet bez grubego wkładu mi chodzi, byle z takiego materiału jak kurtki by nie przepuszczał wiatru.. na razie jestem na etapie myślenia.. Bo do tej pory w zimie chodziłam z małym transporterkiem który owijałam kocem.. Teraz dwa duże transportery będzie mi trudno owinąć kocem jakimkolwiek i jeszcze z dwoma iśćpastuszek pisze: Chodzi Ci o pikówkę? Pikówka jakaś tam jest. Ale takiego prawdziwego, prawdziwego wkładu puchowego to nie ma. Kożuszkowego nie ma. Na allegro znalazłam jeden po 35 zł/mb, ale nie wiem jak będzie się po tym szyć, bo nigdy nie próbowałam.