I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
Re: Czupurek i Kropelek :)
kurcze chciałam wstawić zdjęcia przez fotosik, ale coś się dzieje i nie wyświetla poprawnie, chyba trzeba inny hosting znaleźć 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jaką super miejscówkę znalazły za łóżkiem
Ciesz się, że tylko tam nabobczyły bo mogły wyjść całe mokre
Fajnie, że między chłopakami coraz lepiej 

taaa, wszendobylskie 
Kropelek taki odważny, że drzwi do pokoju musiałam zamknąć żeby nie poszedł na korytarz i do kuchni lub łazienki, w której dla nich jest raczej niebezpiecznie

Kropelek taki odważny, że drzwi do pokoju musiałam zamknąć żeby nie poszedł na korytarz i do kuchni lub łazienki, w której dla nich jest raczej niebezpiecznie

Ann ten tunel, jakiejś 2m długości, powstaje jak się łóżko rozłoży ;P
jak będę miała dostęp do kompa w domu to może jeszcze dzisiaj wstawie fotki z dzisiejszego spaceru chłopaków; teraz piszę z mojego telefonka, który chyba nieogarnia kopiowania linków albo ja jeszcze nie wiem jak to zrobić
szkoda, że te fotki różnie wychodzą (5megowy aparat w tel.) :/
jak będę miała dostęp do kompa w domu to może jeszcze dzisiaj wstawie fotki z dzisiejszego spaceru chłopaków; teraz piszę z mojego telefonka, który chyba nieogarnia kopiowania linków albo ja jeszcze nie wiem jak to zrobić

szkoda, że te fotki różnie wychodzą (5megowy aparat w tel.) :/
- KARINA2613
- Miejscowość: Koszalin
- Kontakt:
no patrzcie co za dziwy
, byłam święcie przekonana, że to Czupurek będzie oprowadzał młodego po mieszkaniu a tu na odwrót. Kropelek jako lokomotywa a Czupurek w wagoniku
głaski dla futrzaków

głaski dla futrzaków