Moderator: silje
 ). Mam jednak, myślę że dobre usprawiedliwienie... Jak widać w tytule oraz w pierwszym poście Irminka znalazła domek i została adoptowana. Przez nas
). Mam jednak, myślę że dobre usprawiedliwienie... Jak widać w tytule oraz w pierwszym poście Irminka znalazła domek i została adoptowana. Przez nas   . Myśleliśmy o tym, rozważaliśmy czy to rozsądne skoro mamy już tyle świnek z EC pod opieką a to wiąże się z częstymi wizytami, kontrolami i wydatkami. To, że mamy tyle świnek z EC o dziwo stało się też argumentem przemawiającym za adopcją - mamy doświadczenie, znamy ją i jej "ułomności", pokochaliśmy jej charakter, już chyba żadne objawy związane z EC nie robią na nas wrażenia, więc trudno będzie jej nas zaskoczyć. Decyzja została podjęta - Irminka, a od teraz oficjalnie Rzodkiewka - zostaje z nami. Z DT staliśmy się jej DSem. Nie przypuszczałam, że do tego dojdzie, wstyd się przyznać, ale jak Rzodkiewka do nas przyjechała to powiedziałam, że widziałam dużo ładniejszych świnek
 . Myśleliśmy o tym, rozważaliśmy czy to rozsądne skoro mamy już tyle świnek z EC pod opieką a to wiąże się z częstymi wizytami, kontrolami i wydatkami. To, że mamy tyle świnek z EC o dziwo stało się też argumentem przemawiającym za adopcją - mamy doświadczenie, znamy ją i jej "ułomności", pokochaliśmy jej charakter, już chyba żadne objawy związane z EC nie robią na nas wrażenia, więc trudno będzie jej nas zaskoczyć. Decyzja została podjęta - Irminka, a od teraz oficjalnie Rzodkiewka - zostaje z nami. Z DT staliśmy się jej DSem. Nie przypuszczałam, że do tego dojdzie, wstyd się przyznać, ale jak Rzodkiewka do nas przyjechała to powiedziałam, że widziałam dużo ładniejszych świnek   . Teraz jest dla mnie jedną z najpiękniejszych. Nie wiem jak długo z nami będzie, bo walka z EC jest bardzo nierówna i nigdy nie możemy być pewni jak to będzie. Jesteśmy jednak do tej walki z każdym dniem lepiej przygotowani. Rzodkiewka jest ósmą świnką w naszym domu z tą chorobą i mogę obiecać, że zrobimy wszystko żeby była z nami jak najdłużej
 . Teraz jest dla mnie jedną z najpiękniejszych. Nie wiem jak długo z nami będzie, bo walka z EC jest bardzo nierówna i nigdy nie możemy być pewni jak to będzie. Jesteśmy jednak do tej walki z każdym dniem lepiej przygotowani. Rzodkiewka jest ósmą świnką w naszym domu z tą chorobą i mogę obiecać, że zrobimy wszystko żeby była z nami jak najdłużej   . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie podczas jej leczenia, szczególnie uporczywego zapalenia ucha, podczas którego miałam chwile zwątpienia kiedy płakałam nad nią, myśląc, że nie uda jej się z tego wyciągnąć. Oczywiście napiszę jak poszło łączenie!
 . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie podczas jej leczenia, szczególnie uporczywego zapalenia ucha, podczas którego miałam chwile zwątpienia kiedy płakałam nad nią, myśląc, że nie uda jej się z tego wyciągnąć. Oczywiście napiszę jak poszło łączenie!   

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia zdecydowanie to była przede wszystkim jej decyzja
  zdecydowanie to była przede wszystkim jej decyzja   .
.
Ciągle się wahamy, ale chyba spróbujemy ją zapoznać z PyzowcamiAnula pisze:Do którego stada pójdzie?

. Zdjęcia są w ostatnim wpisie w wątku Koniczynek:
. Zdjęcia są w ostatnim wpisie w wątku Koniczynek: