Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gliwickie stado :)
Oj Cwaniaczku kochany,najmocniej Cię przepraszam-toż ta zniewaga podania ogóra wymaga 

Ps: Obiecuję Cwaniaczku że jak kiedyś będę w twoich okolicach to umówię się z twoją Dużą i wynagrodzę ci tą gafę 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
A jak boby Cwaniaka?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Asiu unikam tego tematu, wiem że pewnie kibicujące nam osoby chciałyby wiedzieć co i jak... A ja tego unikam bo po 5 miesiącach leczenia boję się powiedzieć to głośno żeby nie zapeszać, poczekajmy jeszcze z miesiąc...Asita pisze:A jak boby Cwaniaka?
Jedyne co mogę powiedzieć i poradzić wszystkim opiekunom to nie poddawajcie się i ufajcie sobie. Leczyłam Cwaniaka od lutego, był w 4 lecznicach rozsianych po całym Śląsku. Straciłam ogrom czasu, nie przespałam wiele nocy siedząc przy nim, straciłam kasę jak za egzotyczne wakacje, przepłakałam swoje i nabawiłam się wielu siwych włosów, ale nie poddałam się. Kuracja z czerwca była skuteczna, ale już przed kolejną kontrolą czułam, że coś nie gra mimo, że boby niby robił. W poniedziałek na usg usłyszałam, że jest super i dostałam nowe leki żeby dołączyć do tych co mam. Cwaniak niby jadł, niby biegał ale ja nie wytrzymałam i w piątek pojechałam do Bielska, czułam że tak do końca nie jest ok. Ten mój cholerny upór i zaufanie do samej siebie sprawiło, że mamy szansę na całkowite wyleczenie. Za wcześnie by to ogłaszać i pewnie do końca życia już będę bacznie przyglądać się jego brzuszkowi i bobkom, ale jest nadzieja, której wcześniej nikt mu nie dawał.
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Trzymam mocno kciuki
za Was! 

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Fiśka jest super z tym popijaniem
Trzymamy dalej w takie razie za bobki Cwaniaka 

fisia ma tak od początku ? z tym popijaniem? Jest w tym niesamowita..
za Cwaniaka to nieustannie trzymamy 

- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Michał ma podobnieAnula pisze:Fiśka zanim zacznie jeść to musi się napić, a później każdy kawałek karmy też popija.

W ten sposób woda w poidle codziennie wygląda tak: