tylko, że one w dłuższej sierści też się uwielbiały grzać w siuśkach.. a potem ja nieświadoma brałam sobie taką "namoczoną" świnkę na kolanka i.. wiadomoDzima pisze:ale z długością tej fryzury to zaszalałaś. teraz im będzie zimo w doopki i będą musiały się grzać w ciepłych siuśkach

martuś gdzie tam się ktoś za drzewo chowa?martuś pisze:Ja tylko widzę siedzącą na gałęzi pośrodku zdjęcia i kogoś chowającego się za drzewo

a ta co siedzi.. niewyraźne to zdjęcie ale ona tak słodko leży a łapki jej zwisają

nie trzymam.. próbuję ogarnąć wątki innych nim tu dojdę..Dropsio pisze:Dortezka, co z Pigtą? Nie trzymaj w niepewności!
Z Pigi nic nowego się nie dowiedziałam.. dostała przeciwbóla w większej dawce niż ostatnio dał jej dr Z. Darła się wniebogłosy jak jej do pyska zaglądano. Jak nie będzie żadnej zmiany to w czwartek się prześwietlamy.. tak się tego boję że aż.. mnie żołądek boli.. Pigi waży już tylko 850 a nikt nadal nie wie co jej jest. Pysio w środku ładny, ząbki ładne.. a ona nadal memła nie je.. gorzej, bo jej się brutalnie dokarmić nawet nie da. Jak nie chce, to nie zje choćbym ją na siłę karmiła to będzie się wyrywać i wypluwać..