Andrzejek(DS); Janusz(DS u Olisi32) - [Gliwice]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

fenek

Re: Andrzejek(DS); Janusz(DS u Olisi32) - [Gliwice]

Post autor: fenek »

Ja nie mam duzych doswiadczen w laczeniu.
U mnie bylo tak, ze zaczepialJanusz . Jak nie zaczepial to nic sie nie dzialo. Ale Andrzej zdazyl juz urosnac i dojrzec od czasu wyjazdu Janusza.
Moze ktos poradzi co robic by ograniczyc obrone terytorium ?
fenek

DT jest jakby co gotowe , no bo taki los niestety jak sie swinie nie lubia to trudno, na sile nie bedziemy przeciez probowac
wiśniowa

Post autor: wiśniowa »

fenku , właśnie zaczęłam pisać sms , ale za długi by był.
Chłopy się nie dogadują , ale ja jeszcze nie rezygnuję :twisted: będę chciała spróbować za jakiś czas, jak się młody oswoi z nowym miejscem, być może w Jego przypadku stres nie działa pozytywnie na łączenie... bo turkota też na mnie jak Go biorę na ręce albo glaskam. Może musi się poczuć pewniej ? Ale nawet jak łączenie nie wyjdzie , to sa 2 rozwiazania które biorę pod uwagę i które Ty możesz rozważyć. Albo zostanie u nas, my postaramy się Bonkowi znaleźć kolegę z Krakowa, a Andrzej zostanie solo, ale w bliskim towarzystwie innych świń, albo potraktujemy pobyt w naszym domu jako DT i będziemy szukać domku i kolegi dla Niego. Oczywiście obie opcje są na razie w nieokreślonej przyszłości , bo jak już pisałam, nie chce rezygnować , gdyż ujął mnie widok obu panów śpiących razem i wtulonych w siebie, bo takiej zażyłości u moich poprzednich świnek nigdy nie było...

Będę Cię informować.
fenek

Moze byc i takie rozwiazanie.
OD mojej strony nie ma przeszkod.
W takim razie bede czekac na rozwoj sytuacji.
Jakby co to uprzedz mnie tak ciut wczesniej gdyby jednak, dobrze?
wiśniowa

oczywiście, ale Młody skradł moje serducho i coś mnie się wydaje, że szybko nie dopuszczę :love:

Przyznam, ze jest świnką dziwną. Nie je cykorii :shock: nie je rzodkiewki, nawet liści :shock: burak bleee, seler naciowy bleee, ewentualnie lekko podgryzie sałatę rzymską, ale też bez szczególnego zachwytu, w ostateczności skórka z ogórka. I tylko krwawnik i krwawnik i sianko i trawka i krwawnik :lol:
fenek

Skrzyp polny jeszcze bardziej niz krwawnik.
Z rzodkiewki to liscie:)
Marchewka raz na tydzien
Brokuly :) jablko raz na 2 tygodnie
Z selera naciowego tylko listki lodygi sa juz be
Trawa i owszem
Co ja jeszcze dawalam...zwykly seler ale to tez tak max 2 x w tygodniu.

Ale liscie rzodkiewki to jadl

No kazda swinka inna
:) jedna to na pietruszcie lezala i nawet nie sprobowala
wiśniowa

Wiadomości z wiśniowego pola bitwy:
Na obu frontach na razie pozorny spokój za zaprawą przymusowego podziału terytorium i grubej kraty, która je oddziela. Obóz biały nie ustaje jednak w okazywaniu swojej wyższości choćby na odległość, nie ustają też próby włamania się na terytorium przeciwnika, poprzez wygryzienie w owych kratach dziury. Próby te rozpoczynają się od wczesnych godzin porannych, co doprowadza Dużych Mediatorów do szewskiej pasji. Obóz czarny w obliczu świętego spokoju, ma wszystko w nosie.

Mediatorzy nie ustają w wysyłaniu na front coraz to nowych dostaw żywności. W związku z rozwydrzeniem obozu białego, wciąż trwają pracę nad udoskonaleniem menu...

Oba obozy wyleczyły już rany z poprzednich bitew, w związku z tym Mediatorzy rozważają kolejną turę negocjacji, która planowana jest na najbliższy weekend. Prosimy wszystkich o wsparcie moralne i duchowe.

Z Bobkowego Królestwa
Pozdrawia
Magdalena M Wisienko

:)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 18:33 przez wiśniowa, łącznie zmieniany 1 raz.
fenek

Aha ha
No az sie boje bo biala czesc frontu taka jakas ozywiona bardzo.
Zdaje sie, ze marzy sie mu jaka korona i krolowanie.
Trzymam kciuki by uparciuch odpuscil.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

trzymamy kciuki za kolejne negocjacje :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
lionblau
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: lionblau »

To Andrzejek znalazł domek w Krakowie ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”