martu.ha pisze:oj, Lumi wygląda, jakby chciała z byka strzelić, że jej błogość przerywasz i się z aparatem pchasz
Martu.ha, Lumi często ma taki wyraz twarzy, podobnie jak Nili, która zawsze patrzy wymownie: czego???. Mili i Hukka mają bogatszą mimikę, może kiedyś uda mi się uchwycić Mili wzrok patrzący z wyrzutem lub Hukki błogość pyska podczas drapania za uszami - bo Hukka poczyniła nie lada postępy w oswajaniu się i nie zwiewa w popłochu, jak wkładam rękę do królestwa, tylko podstawia łebek do głaskania i pierwsza przybiega po ogórki z ręki.
Mili na początku maja ważyła pod kg, ale jeszcze nie przekroczyła granicy - nie wiem, jak teraz, ważenie dopiero w weekend pewnie, bo i tak ledwo zdążam ze wszystkim

No właśnie - wczorajsze przybycie Czterech Rycerzy (
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =70&t=4656) wywołało spore poruszenie w moim babińcu. Były jakieś śpiewy, wzmożone gruchanie i przez chwilę nawet Mili z Nili usiłowały ich znaleźć, biegając po całym świnkopokoju - bez skutku, bom perfidnie rozsądna i ustawiłam chłopaków "na wysokości"