W takim razie nadal mocno trzymamy kciuki za Kajsę.
Fajne z nich świneczki.
Tara, Kajsa i Aminka- zamieszkały w Warszawie :)
Moderator: silje
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Tara, Kajsa i Aminka- zamieszkały w Warszawie :)
Dawna grenouille 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Trzymamy
i liczymy na dobre wiadomości.

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Już się zadomowiły 
Trzymam za zdrówko

Trzymam za zdrówko

Byliśmy wczoraj u veta na echu serca i RGT
Wszystko wygląda dużo lepiej
dziewczyny wykaraskały się z infekcji dróg oddechowych (tylko Tara ma mały stan pozapaleniowy w płucach).
Aminka ma się dobrze, tyje, tylk jeszcze będziemy podawać nestatynę przez kilka dni.
Kajsa wygląda dobrze osłuchowo, też przytyla, RTG było ładne, ale niestety echo serca wykryło że ma lekką nidomykalność aorty i dużo mniejsze serce niż powinna. Ale nie zagraża to jej życiu, mamy jej tylko nie tuczyć, obserwować czy nie ma duszności i robić badania raz na 6 miesięcy
)
Tara też miała echo robione i też ma troszkę mniejsze serce, ale też powinno być dobrze (też badania co pół roku)
Ogólnie już wychodzimy na prostą z ich zdrowiem i mam nadzieję że będziemy je już tylko rozpieszczać
za tydzień mają jeszcze wizytę kontrolną i chyba będzie koniec z weterynarzami co tydzień 
Wszystko wygląda dużo lepiej

Aminka ma się dobrze, tyje, tylk jeszcze będziemy podawać nestatynę przez kilka dni.
Kajsa wygląda dobrze osłuchowo, też przytyla, RTG było ładne, ale niestety echo serca wykryło że ma lekką nidomykalność aorty i dużo mniejsze serce niż powinna. Ale nie zagraża to jej życiu, mamy jej tylko nie tuczyć, obserwować czy nie ma duszności i robić badania raz na 6 miesięcy

Tara też miała echo robione i też ma troszkę mniejsze serce, ale też powinno być dobrze (też badania co pół roku)
Ogólnie już wychodzimy na prostą z ich zdrowiem i mam nadzieję że będziemy je już tylko rozpieszczać

-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Nareszcie jakieś dobre wieści
Odetchnęłam 

TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- JAKi
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Cieszę się , że słoneczka już z Wami i taki dobry dom im się trafił. Jesteście Cudowni 

Dziękujemy
Na prawdę się cieszymy, że z nami są.
Na raze koniec weterynarzy, więc dziewczyny odetchnęły :p Aminka waży całe 700g (w najgorszym momencie ważyła 590), Kajsa waży 660 i tyle będziemy się starali dla niej utrzymać (jest malutka, no i to serce) a Tara waży prawie 1kg
Są bardzo kochane, widać że wiele przeszły, są dosyć strachliwe, ale uwielbiają jak wracamy z zakupami i wydają z siebie nawołujące gwizdy i podchodzą do nas. Bardzo nam umilają życie
W przyszłym roku na pewno będziemy myśleli o zostaniu domem tymczasowym dla jeszcze 2/3 świnek

Na raze koniec weterynarzy, więc dziewczyny odetchnęły :p Aminka waży całe 700g (w najgorszym momencie ważyła 590), Kajsa waży 660 i tyle będziemy się starali dla niej utrzymać (jest malutka, no i to serce) a Tara waży prawie 1kg

Są bardzo kochane, widać że wiele przeszły, są dosyć strachliwe, ale uwielbiają jak wracamy z zakupami i wydają z siebie nawołujące gwizdy i podchodzą do nas. Bardzo nam umilają życie

W przyszłym roku na pewno będziemy myśleli o zostaniu domem tymczasowym dla jeszcze 2/3 świnek

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mam nadzieję, że teraz weterynarze będą Was oglądać jedynie na przeglądach okresowych

O! Super! Każdy dobry DT na wagę złota!sarab pisze: W przyszłym roku na pewno będziemy myśleli o zostaniu domem tymczasowym dla jeszcze 2/3 świnek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Dostałam wiadomość, że we wtorek odeszła Aminka 
Była pod opieką Pulsvetu, dostawała kroplówki.

Była pod opieką Pulsvetu, dostawała kroplówki.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja również dostałam tą informację
Dla Aminki

Dla Aminki