Aż chce się jechać do Szkocji...ruby pisze:No to dobra, ale do realizacji planu znow potrzebny nam bedzie zakrapiacz, na stalowe nerwy

Ruby, co Anya kombinuje?!
Moderator: pastuszek
Aż chce się jechać do Szkocji...ruby pisze:No to dobra, ale do realizacji planu znow potrzebny nam bedzie zakrapiacz, na stalowe nerwy
Ja również wolałabym uniknąć babrania mojego monitora bobem którejś z moich panienDropsio pisze:Balbinkowo, czy jesteś gotowa więc podpisać się [hmmm... na świnkowym forum...] eee... To znaczy złożyć podpis bobkiem którejś ze swoich świnek na dokumencie, który może w każdej chwili przynieść Ci listonosz Poczty Polskiej?![]()
[na dokumencie, nie na monitorze!]
Ale wczesniej nikt sie nie pytal jak wspomnialam i wiesz co? tylko jeden dzien do jutraDzima pisze:No powiedz o co chodzi!!!! Mnie tu ciekawość zżera
Czekaj na mnie, jak zrobisz probe,to nie przyjadeANYA pisze:Tak sie zastanawiam czy nie zrobic proby generalnej przed jutremkurcze ale troche sie boje...chyba potrzebuje jednak kogos do pomocy
Ok to zaczekam na Ciebie bo nie wiem czy sama dam raderuby pisze:Czekaj na mnie, jak zrobisz probe,to nie przyjadeANYA pisze:Tak sie zastanawiam czy nie zrobic proby generalnej przed jutremkurcze ale troche sie boje...chyba potrzebuje jednak kogos do pomocy