I po Ani pięciu podejrzanychzagli pisze:To do siostry by najpierw przyjechali
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
O.K. tylko mi ich daj, to chętnie sama sobie wymiziamANYA pisze:Swinie wymiziane, Ryan mnie nawet za to ugryzl w palec... Nastepnym razem Balbinkowo sama sobie ich wymiziaj ...
Jade do siostry po trawe, bo mamy piakna pogode (tzn jak na Szkocje)
Ty po trawę
-
ANYA
Kto chce filmik?
Bedzie gotowy za 2 godz
nie wierze ze tak dlugo musze czekac ale filmik ma 12 min
PS Balbinkowo zobaczysz jak to jest glaskac Ryana. Mialam reke na podlodze i nawet go nie dotknelam, a ten podbiegl i mnie dziobnal
Bedzie gotowy za 2 godz
PS Balbinkowo zobaczysz jak to jest glaskac Ryana. Mialam reke na podlodze i nawet go nie dotknelam, a ten podbiegl i mnie dziobnal
-
balbinkowo
Chcemy, chcemy
Dawaj ten filmik, zobaczymy w końcu te twoje diabełki (i aniołki) w akcji 
-
ANYA
Ryan i tak byl grzeczny a jak wylaczylam kamerke to skoczyl na Lewisa bo sie zdenerwowal. On jakby wiedzial ze to nagrywam. No i nie chcial wlozyc glowy pod Lewisa glowe.
Ale skubany mnie uzarl
(nic nowego, ale ja go nawet nie dotknelam!)
EDIT: zapomnialam o linku
http://youtu.be/3g4KhPFgJBA
Ale skubany mnie uzarl
EDIT: zapomnialam o linku
http://youtu.be/3g4KhPFgJBA
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2014, 1:17 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Fajny filmik, w końcu widać jak tam świnki żyją
Ładnie ich urządziłaś, szkoda jeszcze że nie umieją tego docenić i się dogadać, ale Ryan z Lewisem jakoś się zgadzają
Uwielbiam dźwięk pazurków na panelach
Ryan tak śmiesznie biega, jakby miał jaja powiązane 
Uwielbiam dźwięk pazurków na panelach
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
Chłopaki mają u ciebie jak u Pana Boga za piecem... pięknie... i te przestrzenie
Ryan niezły ananasek
Ale mnie ujęła fryzura Angelo... on jest boski
A widzę że nowy dywan zaakceptowany... ochrzczony, znaczy się przyjęty
Super chłopaki, super 
Ryan niezły ananasek
-
ANYA
Dzima wlasnie nie pokazalam jak swinki zyja bo wysprzatalam chlopakom klatki a Diabelkowi zapomnialam wlozyc mebelki
Fajnie byloby gdyby wszystkie razem mieszkaly bo zrobilabym pietrowa wille, ktorej nie musialabym zamykac. Jak juz sprzatac to caly pokoj moge. A Ryan z Lewisem hmm niby dobrze, ale Ryan traktuje Lewisa tak jak reszte. Kopnie, ugryzie, osika, przepedzi z miejsca na miejsce. Typowy Ryan. Nie wiem jak on to robi ze nie jest agresywny, za to wredny i wszystkie swinki mu ulegaja.
Balbinkowo - Angelo jest boski, ale taki dzikusek z niego troche. Strasznie sie boi choc robi postepy ostatnio. Jeszcze bedzie z niego miziak bo ostatnio nawet nie uciekl i podniosl sam lepek zeby pod broda go miziac.
Niestety Alfa juz nigdy nie oswoje.
A dywan o tak, swinki bardzo kochaja ten dywan co widac
no ale niech im sluzy.
Od dzisiaj mamy dwoch gosci o ktorych prawie zapomnialam, bo sa tak cicho i takie grzeczne
Fajnie byloby gdyby wszystkie razem mieszkaly bo zrobilabym pietrowa wille, ktorej nie musialabym zamykac. Jak juz sprzatac to caly pokoj moge. A Ryan z Lewisem hmm niby dobrze, ale Ryan traktuje Lewisa tak jak reszte. Kopnie, ugryzie, osika, przepedzi z miejsca na miejsce. Typowy Ryan. Nie wiem jak on to robi ze nie jest agresywny, za to wredny i wszystkie swinki mu ulegaja.
Balbinkowo - Angelo jest boski, ale taki dzikusek z niego troche. Strasznie sie boi choc robi postepy ostatnio. Jeszcze bedzie z niego miziak bo ostatnio nawet nie uciekl i podniosl sam lepek zeby pod broda go miziac.
Niestety Alfa juz nigdy nie oswoje.
A dywan o tak, swinki bardzo kochaja ten dywan co widac
Od dzisiaj mamy dwoch gosci o ktorych prawie zapomnialam, bo sa tak cicho i takie grzeczne