Oni mają troszkę inaczej, ale leczenie będzie takie samo- zabieg. Teraz tylko trzeba ustalić kiedy i gdzie.
Będzie to Gdańsk lub Warszawa. Podobno w Olsztynie też ktoś robi..
Nie bez znaczenia są też koszty. Nie są to zabiegi ratujące życie, więc pieniądze na ich wykonanie pewnie dopiero będziemy zbierać.
Te nastrzykiwania kwasem hialuronowym chyba sobie darujemy. Wydaje mi się , że to zbyt innowacyjna metoda, a ja się takich boję.
Bawarka i Meru__Virgo, Antares__Sabik- w DS.
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Lori , Bawarka i sześcioraczki [Sztum]
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Biedaki!
Jakiś bazarek albo coś trzeba zrobić.
Jakiś bazarek albo coś trzeba zrobić.
A jaki jest koszt jednej takiej operacji? Co to znaczy zrobić bazarek?
Jak jakiś bazarek to ja breloczków nadziergam 

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
To jest przykładowy bazarek- na laborki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =58&t=5171
Dajemy co kto ma ciekawego, inni kupują no i kasa się zbiera. Czasem udaje się zebrać dość spore kwoty, bo wiadomo- grosz, do grosza..
Koszt zabiegu- jest bardzo zróżnicowany zależy gdzie i u kogo. W Gdańsku usłyszałam cenę 600 zł od świnki, a w Warszawie, dr Oliwia Łobaczewska zgodziła się zrobić zabieg za 450zł - za wszystkie (!). I jest to dla nas wprost rewelacyjna informacja.
Rozmowy prowadziła Porcella
Jest możliwość, aby zabiegi zrobić w przyszłą środę, czyli 7 października, o 10.30. O ile kasę uda się zdobyć, bądź ktoś wyłoży, a z bazarku się zwróci.
No i transport świnek do Warszawy. Ja się w najbliższym czasie nie wybieram, ale wiem kto chyba jedzie (Skiti
)
I to się wszystko może udać przy wsparciu ludzi dobrej woli, a na pewno tacy się znajdą, jak zawsze

Dajemy co kto ma ciekawego, inni kupują no i kasa się zbiera. Czasem udaje się zebrać dość spore kwoty, bo wiadomo- grosz, do grosza..
Koszt zabiegu- jest bardzo zróżnicowany zależy gdzie i u kogo. W Gdańsku usłyszałam cenę 600 zł od świnki, a w Warszawie, dr Oliwia Łobaczewska zgodziła się zrobić zabieg za 450zł - za wszystkie (!). I jest to dla nas wprost rewelacyjna informacja.
Rozmowy prowadziła Porcella

Jest możliwość, aby zabiegi zrobić w przyszłą środę, czyli 7 października, o 10.30. O ile kasę uda się zdobyć, bądź ktoś wyłoży, a z bazarku się zwróci.
No i transport świnek do Warszawy. Ja się w najbliższym czasie nie wybieram, ale wiem kto chyba jedzie (Skiti

I to się wszystko może udać przy wsparciu ludzi dobrej woli, a na pewno tacy się znajdą, jak zawsze

Valkiria pisze:Jak jakiś bazarek to ja breloczków nadziergam

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Jak powiedziałam, poszperam i poszukam jeszcze coś co można wystawić
Jeśli zrobisz bazarek to możesz na mnie liczyć 

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Chyba nie ja będę ten bazarek prowadziła, bo nie bardzo umiem (za swój prywatny zabieram się od kilku tygodni... ).
Ale dziękuję za deklarację współudziału
Ja też na pewno coś dorzucę
Ale dziękuję za deklarację współudziału

Ja też na pewno coś dorzucę

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Apel do Warszawiaków:
Cztery świnki-Vela, Virgo i Antares (oraz Kili jako towarzystwo dla Veli) jadą w sobotę do Warszawy na zabiegi.
Potrzebna osoba, która odbierze je w sobotę ok. godz 9.00 z okolic dworca Warszawa Zachodnia lub Biblioteki Narodowej.
Potrzebne są też DT na okres ok 2 tygodni.
Zabieg odbędzie się w środę o 10.30 w MedicaVecie.
Dziewczyny mają DT u Porcelli ale od środy- kto mógłby je przetrzymać przez te pięć dni?
Potrzebny też DT dla chłopaków (wstępnie zgodził się Elurin).
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc- proszę o PW.
Cztery świnki-Vela, Virgo i Antares (oraz Kili jako towarzystwo dla Veli) jadą w sobotę do Warszawy na zabiegi.
Potrzebna osoba, która odbierze je w sobotę ok. godz 9.00 z okolic dworca Warszawa Zachodnia lub Biblioteki Narodowej.
Potrzebne są też DT na okres ok 2 tygodni.

Zabieg odbędzie się w środę o 10.30 w MedicaVecie.
Dziewczyny mają DT u Porcelli ale od środy- kto mógłby je przetrzymać przez te pięć dni?
Potrzebny też DT dla chłopaków (wstępnie zgodził się Elurin).
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc- proszę o PW.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Podnoszę!
Nie mogę wziąć dziewczynek w sobotę, nie mieszkam jeszcze u siebie i wyjeżdżam do wtorku włącznie. Mogę odebrać wszystkich z okolic Biblioteki Narodowej, ale to chyba nie ma większego sensu?
@Elurinie, może jednak dalbyś radę do środy wziąć całą czwórkę? To maluchy...
Nie mogę wziąć dziewczynek w sobotę, nie mieszkam jeszcze u siebie i wyjeżdżam do wtorku włącznie. Mogę odebrać wszystkich z okolic Biblioteki Narodowej, ale to chyba nie ma większego sensu?
@Elurinie, może jednak dalbyś radę do środy wziąć całą czwórkę? To maluchy...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na razie to wszystko dość słabo wygląda, bo Elurin może chłopaków przejąć dopiero w niedzielę.