Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
boe22

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: boe22 »

Speedy jak imię wskazuje, wszystko robi szybko, nawet szybko śpiewa przy mizianiu :laugh:
Ale Utut znalazł i na niego sposób i jak mu zabiera jego jedzenie, to idzie do kupki żarcia Speedy`ego i też mu kradnie.
ruby

Post autor: ruby »

Daisy zabiera wszystkie ogorki i zanosi w kat klatki, potem na nich siada i dopiero zjada swojego heheh :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

A ja myslalam, ze tylko z mojego Ryana jest taki zarlok.
Jak przynosze zarelko to wiadomo wszystkie swinki sa zadowolone i kwicza itp, ale Ryan biegnie do klatki, biega jak wariat, robi ostatnio znowu stojke (chyba jednak schudl) a kwik jest taki ze szok :laugh: reszta swinek jakos spokojniej reaguje na jedzonko.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ooo... a co ja paczę i widzę że stadko aż na 3-cią stronę spadło... nieładnie ANYA :nono:
Prosimy o nowe foteczki chłopaków bo dawno nie było... wy tu gadu gadu o jedzeniu a fotek brak :photo:
ANYA

balbinkowo pisze:Ooo... a co ja paczę i widzę że stadko aż na 3-cią stronę spadło... nieładnie ANYA :nono:
Prosimy o nowe foteczki chłopaków bo dawno nie było... wy tu gadu gadu o jedzeniu a fotek brak :photo:
Balbinkowo fajnie, ze o nas pamietalas. Foty byly 2 strony temu. Dzisiaj mam kaca wiec nie da rady, bo jeszcze umieram. Sprobowalam wczoraj nowego drinka i dzisiaj go zwymiotowalam bo mi zalegl w zoladku. Tak ochydny byl.

A w ogole to wrocilam w nocy do domu i tak stesknilam sie za swiniami, ze postanowilam dac Angelo i Alfowi pietruche z reki w tym samym czasie. Stali na przeciwko kolo siebie i ladnie jedli. Nawet nie cykali. Po czym sie rozeszli w dwie strony. Zamknelam ich bo nie chcialam przeginac, tymbardziej, ze trzezwa to ja nie bylam, wiec wolalam nie prowokowac sytuacji.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Nooo, 2 strony temu, to było jakiś tydzień temu ;)
Ale muszę przyznać że Ryan z tym swoim zdziwionym wyrazem pyszczka mnie rozwalił :lol:
Spokojnie, odpoczywaj, dojdź do siebie, wiadomo imprezy potrafią być ciężkie :102:
A co do wspólnej pietruchy... pietruchy pokoju, jesli tak mogę powiedzieć :szczerbaty: To może to jest pomysł na powolne, delikatne przyzwyczajanie chłopaków do siebie... alkohol+Duża +garść pietruszki :laugh:
boe22

Jak tam świnie lądowe :rotfl: +1 morska?
ANYA

boe22 pisze:Jak tam świnie lądowe :rotfl: +1 morska?
Swinka morska biega po pokoju i nadaje jak zwykle a swinki ladowe maja sie tez dobrze.
Ryan z Lewisem lataja po calym mieszkaniu i demoluja wszystko. Poszli nawet do mojego straszego syna do pokoju a ten swinkom nie pozwala tam wchodzic wiec zawsze sie go sluchaly. Dzisiaj jednak ciekawosc wziela gore.
boe22

Nie pozwala? Dlaczego? W końcu są u siebie prosiaki :lol:
ANYA

Śniło mi się ze ktoś mi porwał Lewisa i strasznie to przezywalam. Dlaczego ja muwze mieć tak głupie sny? Ale znalazłam go. Babka która chciała go dla swoich dziewczyn go miała. Nawet policja była zaangażowana.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”