.
.Ale to na pewno nie w tej chwili, jeśli po twoim powrocie (nieobecności) będzie wciąż dostępna to wtedy zobaczymy (tż będzie łączył klatki
 )
)Moderator: silje
 .
. )
) .Niestety przez październik nie dam rady prowadzić jej adopcji.Będe mocno trzymać kciukasy za Amber i jej przyszły super domek
 .Niestety przez październik nie dam rady prowadzić jej adopcji.Będe mocno trzymać kciukasy za Amber i jej przyszły super domek  .
 . Przepraszam że  tu nie zajrzałam ale znów coś mnie bierze -choróbsko jakieś bo temperatura....Chętnych do adopcji zapraszam do kontaktu ze mną.
 Przepraszam że  tu nie zajrzałam ale znów coś mnie bierze -choróbsko jakieś bo temperatura....Chętnych do adopcji zapraszam do kontaktu ze mną. , no i oczywiście mamusią mojego Orinoco??
 , no i oczywiście mamusią mojego Orinoco??  
 Postaram się
 Postaram sięMam nadzieję i trzymamy z Orim za wspaniały domek dla jego mamusiChrumka pisze:Na razie się nie, ale to kwestia czasu.

Czekamy z niecierpliwościaChrumka pisze:Wypadałoby nowe zdjęcia zrobić i zaraz się chętni znajdąPostaram się

Mamy doświadczenie i dobre warunki. Mieliśmy już wizytę przedadopcyjną w sprawie innej świnki. Prosimy o informację czy adopcja jest możliwa i czekamy na odpowiedź.
 Mamy doświadczenie i dobre warunki. Mieliśmy już wizytę przedadopcyjną w sprawie innej świnki. Prosimy o informację czy adopcja jest możliwa i czekamy na odpowiedź. Amber ma iść do koleżanki. Zobaczymy czy się panienki dogadają
 Amber ma iść do koleżanki. Zobaczymy czy się panienki dogadają 
 Zasłużyła mała na Super domek, oby się panny dogadały
 Zasłużyła mała na Super domek, oby się panny dogadały