Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów-dużo fotek :)
Teściowej nawet wiaderko, łopatkę i grabki kupię
Dziękuję wszystkim. Mała już na świecie. Urodziła się przed 23-cią. Teraz przenieśli mnie na pojedynczą salę, kazali jeść o tak nieludzkiej porze i poinformowali delikatbie, żebym im kupra nie truła. Artur pojechał właśnie do domu.
Zaraz małego Goluma przywiozą. Ona wygląda jak kot Sfinks
Ja jeszcze na adrenalinie. Pewnie jutro do mnie dotrze co i jak.

Dziękuję wszystkim. Mała już na świecie. Urodziła się przed 23-cią. Teraz przenieśli mnie na pojedynczą salę, kazali jeść o tak nieludzkiej porze i poinformowali delikatbie, żebym im kupra nie truła. Artur pojechał właśnie do domu.
Zaraz małego Goluma przywiozą. Ona wygląda jak kot Sfinks

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ojej
Kochana gratuluję

ps uwielbiam sfinksy

Kochana gratuluję

ps uwielbiam sfinksy

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Dziękuję Jolu
Na początku chcieli mnie spławić ale się nie dałam. Gadka że mogę dwa dni w dom poczekać. Tak jak dziewczyny pisały, KTG nie pokazywało skurczy. Nie dałam się spławić, nie ze mną te numery. To powiedzieli, że miejsc nie ma a się okazało, że sama byłam.
Trafiłam do Sali Miętowej
Świnki by się cieszyły. Zgrabna czysta porodówka z łazienką. Tylko dla mnie. Jedna miła położna, druga mniej. Lekarka młoda, dziwnie mi się przyglądająca. Wpadła z jakimś sprzętem jak do mierzenia krów hehegeh. Mierzyła mi miednicę. Okazało się, że patrzyła dziwnie bo przychodzi z psem do weta gdzie pracuję. Potem była zmiana położnych i trafiłam chyba na najlepszą położną w Szczecinie. Czytałam o niej sporo przed porodem. Ludzie jej grubą kasę płacą za bycie przy porodzie a mi się na NFZ trafiła.
Już po porodzie pogadanka o zwierzakach z położną i panią dr
Leki znałam chociaż z nazwy bo mamy w pracy podobne. Śmiech był że zalecenia jak po zabiegu wetowym. Wenflon zostaje, nie lizać się po ranie bo jak nie to kołnierz lub ubranko pooperacyjne. Pełen luz i żarty. Potem kolejna zmiana położnej i ta miła nie była. Ta od noworodków też zołza

Na początku chcieli mnie spławić ale się nie dałam. Gadka że mogę dwa dni w dom poczekać. Tak jak dziewczyny pisały, KTG nie pokazywało skurczy. Nie dałam się spławić, nie ze mną te numery. To powiedzieli, że miejsc nie ma a się okazało, że sama byłam.
Trafiłam do Sali Miętowej

Już po porodzie pogadanka o zwierzakach z położną i panią dr

- lunorek
- Kontakt:
No to graty, wszystkiego najjjjj, niech się Wam laska zdrowo chowa
A teściowa to sobie może... Pogadać i brodę opluć. Pamiętaj: to jest Twoja córka, Wasze dziecko, Ty jesteś matką, opiekunem prawnym i osobą w pełni decyzyjną, masz prawo decydować w sprawach Twojego dziecka wyłącznie wedle własnego uznania. Owszem, mieszkacie w tej chwili pod jej dachem, ale nie oznacza to, że jesteś ubezwłasnowolniona, a ona będzie Ciebie jak mebel przestawiać.
A w ogóle to życzę Wam mobilizacji do jak najszybszej wyprowadzki i zawalczenia o swoje. Mieszkałam ponad 2 lata z teściami i dzieckiem, zmieniłam pracę, zmieniłam miasto, choć nie mogę powiedzieć, że teściową mam z tych najgorszych. Dwa lata wspólnoty garnkowej mi w pełni wystarczyły

A teściowa to sobie może... Pogadać i brodę opluć. Pamiętaj: to jest Twoja córka, Wasze dziecko, Ty jesteś matką, opiekunem prawnym i osobą w pełni decyzyjną, masz prawo decydować w sprawach Twojego dziecka wyłącznie wedle własnego uznania. Owszem, mieszkacie w tej chwili pod jej dachem, ale nie oznacza to, że jesteś ubezwłasnowolniona, a ona będzie Ciebie jak mebel przestawiać.
A w ogóle to życzę Wam mobilizacji do jak najszybszej wyprowadzki i zawalczenia o swoje. Mieszkałam ponad 2 lata z teściami i dzieckiem, zmieniłam pracę, zmieniłam miasto, choć nie mogę powiedzieć, że teściową mam z tych najgorszych. Dwa lata wspólnoty garnkowej mi w pełni wystarczyły

-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:

Gratulacje!

Wszystkiego dobrego dla Maleństwa i Rodziców

- sosnowa
- Kontakt:
Gratulacje
To naturalne, że jeszcze nie dociera. Sfinksa tam od ciotek mocno przytulić proszę

To naturalne, że jeszcze nie dociera. Sfinksa tam od ciotek mocno przytulić proszę

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Gratulujemy i dziękujemy za wiadomość
A ponieważ apetyt rośnie w miarę jedzenia, to i na fotki w wolnej chwili czekamy
Wolna chwila przy dziecku to za 10 czy 18 lat

A ponieważ apetyt rośnie w miarę jedzenia, to i na fotki w wolnej chwili czekamy

Wolna chwila przy dziecku to za 10 czy 18 lat