Oj to wycaluj dziewczynom te łapki.
Pierwszy był ok, drugi chyba też. Odpowiedziałam na 4 pytania na 12 stron i mam nadzieje ze ok
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Yyyy... ale wiesz, one tymi łapkami cały dzień po bobach dreptały
Mogę wycałować w co innego?
12 stron napisałaś... po angielskiemu
No to musi być dobrze 

12 stron napisałaś... po angielskiemu

Balbinkowa możesz wycalowac dziewczyny gdzie chcesz
No tak po angielskiemu pisałam i to na kartce a nie ma kompie i powiem Ci szczerze ze gdybym miała to samo napisać po polsku to miałabym nielada problem. Bo tlumaczylam koleżance co robimy na studiach i nawet nie umiałam przetłumaczyć kierunku na jaki się dostałam na univerek
Moje mlodsze dziecię w ogóle sobie nie radzi z mówieniem po polsku i do mnie mówi po angielsku, no ale zaczął edukację tutaj od przedszkola wiec wszystkiego uczy się po ang. Mój TZ jest szkotem wiec tak jakoś naturalne jest ze w domu mówi się po ang wiec stąd ten problem. Ma to swoje ogromne minusy bo np dzisiaj przylatuje moja mama i wiem ze będę musiała tłumaczyć co Michał chce powiedzic.

No tak po angielskiemu pisałam i to na kartce a nie ma kompie i powiem Ci szczerze ze gdybym miała to samo napisać po polsku to miałabym nielada problem. Bo tlumaczylam koleżance co robimy na studiach i nawet nie umiałam przetłumaczyć kierunku na jaki się dostałam na univerek

Moje mlodsze dziecię w ogóle sobie nie radzi z mówieniem po polsku i do mnie mówi po angielsku, no ale zaczął edukację tutaj od przedszkola wiec wszystkiego uczy się po ang. Mój TZ jest szkotem wiec tak jakoś naturalne jest ze w domu mówi się po ang wiec stąd ten problem. Ma to swoje ogromne minusy bo np dzisiaj przylatuje moja mama i wiem ze będę musiała tłumaczyć co Michał chce powiedzic.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tak to jest-mieszane małżeństwa...
he he..
Niech mama wymizia świnki za caaaałe forum!

Niech mama wymizia świnki za caaaałe forum!

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Hehehe moja mama wejdzie do salonu i powie boże po co ci te świnie. A jak wejdzie do sypialni to powie " ty chyba jesteś nienormalna" te szczury tylko sikaja i sr**a i po co ci to?" sama ich wymiziamDzima pisze:Tak to jest-mieszane małżeństwa...he he..
Niech mama wymizia świnki za caaaałe forum!![]()

Nie martw się. Mój ojciec też tak mówi, a sam szykuje działkę z wydzieloną, niestrzyżoną trawą dla tych "szczurów" 

Hej ANYA, jak tam mama? Kto w końcu wymiział twoich świnko-chłopców
? Buziaki dla nich 

Sama ich wymizialam. Ostatnio TZ pochwalił się ze diablo podszedł do niego i dał się wymiziac. Ostatnio dałam jedzonko Ryanowi a on mnie woła: Pospiesz się bo Angelo się denerwuje bo słyszał ze do Ryana do pokoju wchodzilas
sam nawet mi świnki karmi

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Mój ciągle narzeka, że śmiecą, że kłopot - bo często wyjeżdżamy. Ale tak pakuje auto by prosiom wygodnie było, jak zostają to pomaga mi je do kuchni przenieść, żeby sąsiadce wygodniej było je doglądać i grzejniczek nastawia jaby miało być zimno, styropian podkłada pod klatkę bo w kuchni podłoga zimna. Jak wracamy to sprawdza czy żyją, po pyszczkach mizia. A jak ja wyjeżdżam to wiem, że dzieci nie zapomną o świnkach bo on dopilnuje. Jak trzeba do weta jechać - to zawsze pomoże, gdy akurat dzieci nie ma. Po zielsko i patyki daje się włóczyć i do domu to potem taszczy, nie wspominając o tym, że najładniejszą trawę zawsze zrywa bo byle czego przecież im nie da. Niech więc sobie narzeka a ja i tak swoje wiem.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Bo faceci tacy są
Do wszystkich narzekają a jak nikt nie widzi noszą i rozpieszczają te nasze prosiaczki
ANYA kiedy macie wyniki z egzaminów?

ANYA kiedy macie wyniki z egzaminów?