Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły
Wyczuwam mglisty oddech jesieni 

- sosnowa
- Kontakt:
ja się nim napawam
- sosnowa
- Kontakt:
Wczoraj byłam z Geraltem w mv na kontroli, wszystko w najlepszym porządku, blizny praktycznie niewidoczne. W czasie drogi otworzyłam transporter, a on wylazł z niego po kocu i się do mnie przytulił 

- Inez1989
- Kontakt:
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Taki przytulasek z niego?
super, że wszystko dobrze
Ja też lubie jesień, jest taka kolorowa, zwłaszcza jak nie ma chlapy, jak teraz...

- sosnowa
- Kontakt:
Ja to i chlapę lubię, i mgły i wszystko. A jeszcze dodatkowo w tym roku w tym piekle w sierpniu obiecałam sobie, że jak mi będzie ciemno, mokro lub zimno to sobie przypomnę co to naprawdę znaczy zła pogoda i się będę radowała każdą kroplą deszczu, każdym dreszczem, każdym zapalonym w dzień światłem. I tak robię i jest mi dobrze.
Geralt jest bardzo dużym pieszczochem, przytula się chętnie i ma niesamowicie inteligentne spojrzenie, jak Wichurka wieprzykowskiej. U żadnej innej świni tak bacznego wzroku nie widziałam, no ok, tak znowu dużo ich w życiu nie oglądałam, nie mnie orzekać na tym forum
Geralt jest bardzo dużym pieszczochem, przytula się chętnie i ma niesamowicie inteligentne spojrzenie, jak Wichurka wieprzykowskiej. U żadnej innej świni tak bacznego wzroku nie widziałam, no ok, tak znowu dużo ich w życiu nie oglądałam, nie mnie orzekać na tym forum

Masz rację..każda pogoda to dobra pogoda..kwestia podejścia. Taki przytulas to skarb 

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Tak, podejście przede wszystkim, a to, że ktoś potrafi cieszyć się drobiazgami jak np.pogoda to cenna rzecz. Zwłaszcza w tych czasach, gdzie wszyscy pędzą. Co do charakteru Geralta... raz na jakiś czas trafia się taki zwierzak, który wydaje się bardziej wyjątkowy, jakby bardziej nas rozumiał...
oczywiście każde zwierze jest wyjątkowe na swój sposób i charakterne, jak u ludzi
ja sobie mogę pomarzyć że świnka przyjdzie się przytulić, no chyba że do ręki z jedzeniem 

- sosnowa
- Kontakt: