Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Bunia&Majka- Przebudowa celi

Post autor: katiusha »

Piękna nowa lokatorka - Blanka!!! Joanna masz ten dar przekonywania TŻa :szczerbaty:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Musiałabym komiks zrobić :D
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

No nie wiem czy mam aż taki dar bo od miesięcy go męczę o nową świnię :102: Przedtem nawet byłam gotowa się za świnię złożyć z nim na nowy samochód a i tak nie chciał, teraz obyło się bez strat materialnych z mojej strony :102:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

To musi być jakaś czarodziejska świnia w takim razie :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Mi też panienka Cośka Dropsiowego przypomina z tym białym ciałkiem i kolorowym łepkiem :love: Piękna jest!

Już się nie mogę doczekać opowieści z łączenia :D A TŻ zgodził się teraz, bo najwyraźniej właśnie ta panienka miała do Ciebie trafić, przeznaczenie noo :D Ja np. zanim adoptowałam Czarnego miałam kilka innych świń upatrzonych ale jakoś tak wyszło, że w końcu trafił do mnie właśnie on i sobie nie wyobrażam teraz żeby było inaczej :love:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Zobaczymy zobaczymy, oby się babeczki polubiły i zachowały zęby dla siebie... :?

Biedna Bunia, ona tak nie lubi parafiny... natomiast ziółka żółciopędne z dodatkiem Herbikeru wyrywa mi ze strzykawką z rąk. Dziś rano zrobiła mi niezłego numera bo karmiłam ją tymi ziółkami, a w przerwie gdy ładowałam kolejny lek uciekła mi i wywaliła sobie na głowę otwarty pojemniczek z herbikerem... :szczerbaty: :glowawmur: potem cały ryjek miała w zielonym pyle...

Za parę dni podobno mordercze upały, czas zaczaić się na Majkę z maszynką i przejechać się po kuprze z zaskoczenia... a potem kolejnego dnia znowu trochę... i kolejnego znowu trochę... Tak na 3-4 tury to nam wychodzi coby się babeczka zanadto nie wkurzyła :ugeek: Tylko w międzyczasie wygląda dość żałośnie. Nie wiem czy zauważyłyście ale grzywkę już straciła :102:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ale jak? Gdzie? Grzyyyywaaaa.... :? I jeszcze teraz z zaskoku dodatkowo po trochu.... :?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

joanna boisz się całą na raz? sutki zaklej i do dzieła :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

o mamusiu!!! :shock: :laugh:

Może i udałoby mi się to zrobić na 2 razy na przykład gdyby nie Teżet trzymający ofiarę, który panikuje że "ona się już zdenerwowała, serce jej wali, dzisiaj już nie bo dostanie zawału" . Majka najfajniej chroni swoje miejsca intymne przed golarką, zaciskając tylne nóżki :102: taka skromniutka z niej świnka :102:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

joanna ch pisze:Majka najfajniej chroni swoje miejsca intymne przed golarką, zaciskając tylne nóżki :102: taka skromniutka z niej świnka :102:
Chciałabym to zobaczyć :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”