Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
Mam pytanko, wiem, że w Polsce nie ma tych kratek C&C, ale z skąd wy je macie? Dokładnie z jakiej zagranicznej strony, bardzo by mi się przydały ^______^
Daj ogłoszenie kupię u nas na forum na forum fretek, króliczków itp 
szkoda że wcześniej nie napisałaś sprzedałam komplet 8szt

szkoda że wcześniej nie napisałaś sprzedałam komplet 8szt

O tez bym chciala kratki C&C ale sa baaardzo drogie... Mysle nad kupnem klatki 100 cm dla moich prosiat ale rodzice... I gdzie ja bym ja wcisnela? :/ Musze cos pokombinowac bo moje nie moga teraz miec codziennych wybiegow bo praktycznie nikogo w domu nie ma przez pol dnia a pozniej jest taki ,,mlyn" ze ho!
Klatka moich panów, pomniejszona z 220 na 140 bo większa była za mało stabilna.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
A to królestwo moich chłopaków w fazie pierwszej, teraz mają troszkę inaczej i więcej gadżetów.

Jutro dorzucę jak mieszka Apolenka

Jutro dorzucę jak mieszka Apolenka

Ładniutko mają ^^ a widzę że Casita, pewnie 120?
jak się sprawdza? godna polecenia? ^^ wybawcie że odbiegam od tematu

-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Jest bardzo fajna. Wygodnie się sprząta bobki i jest spora. Prosiaczki spokojnie na siebie nie wchodzą
Tak mi się spodobała, że jadę dzisiaj po setkę bądź 120stkę dla Apolenki, być może dostanie przyjaciółkę - ale najpierw musimy poczekać na rujkę, aby wiedzieć jak zachowuję się chłopcy - bo przy dwóch mogą oszaleć mimo iż nie będą miały ze sobą styczności
Klatka jest ładna, wizualnie bardzo mi się podoba, ale odrobinę nieporęczna jeżeli chodzi o mycie kuwety - myślę, że z każdą 120stką tak jest. No i jedyny minus to składanie jej - PUZLE
Ale jak już się natraci nerwów na składaniu to pozostaje tylko podziwiać 

Klatka jest ładna, wizualnie bardzo mi się podoba, ale odrobinę nieporęczna jeżeli chodzi o mycie kuwety - myślę, że z każdą 120stką tak jest. No i jedyny minus to składanie jej - PUZLE

Moim zdaniem składane klatki są o wiele lepsze od tych zwykłych- możesz otwierać każdy bok jak chcesz, a przy kratach w całości niestety trzeba wszystko wyciągać (opróżniać paśnik, ściągać wszystko z półek itp), a potem dopiero można brać się za sprzątanie
Sama chętnie zaopatrzyłabym się w taką, ale to może po nowym roku, bo moja już jest tak "wygryziona" (sama cięłam jeden bok okratowania, żeby był łatwiejszy dostęp do wieprzków i zrobiłam mega dziurę w kuwecie, żeby mogły swobodnie wychodzić- bez żadnych schodków) , że chyba nawet nie byłoby na nią kupca, mimo iż nie ma nawet roku 
A klatka ładna, ale sama nie wyobrażam sobie w niej trzymać więcej niż 2 świnie. Moje chłopaki to kolosy, do tego nie bardzo się lubią, więc zamykanie takiej klatki na więcej niż 10 min nie wchodzi w rachubę

A klatka ładna, ale sama nie wyobrażam sobie w niej trzymać więcej niż 2 świnie. Moje chłopaki to kolosy, do tego nie bardzo się lubią, więc zamykanie takiej klatki na więcej niż 10 min nie wchodzi w rachubę

No właśnie bardzo mi się podoba tylko wydaje mi się taka...mała
co prawda mam jednego prośka ale teraz ma on karton wielkości ok 110 na 80-90 chyba. ale wiadomo ze powierzchni w pełni nie wykorzystuje bo dochodzi 60 w kartonie itd. [na którejś stronie wątku są zdjęcia ]i nie wiem czy mu wielką różnice to zrobi i czy mu będzie mało bo on jest wybredny... ^^