Bawarka i Meru__Virgo, Antares__Sabik- w DS.
Moderator: silje
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Lori , Bawarka i sześcioraczki [Sztum]
Krótko bo brakuje czasu. Dzisiejszy dzień spędzają na trawniku. Dziewczyny przerażone w domu i na trawie. Chłopaki lepiej. W domu zupełny luzik, w trawie przytuleni do siebie i do prętów.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Przerażeni, bo jeszcze na dworzu nie byli..
Moje świnki z resztą też mało w tym roku wychodziły, bo albo za gorąco było, albo wiało.
Moje świnki z resztą też mało w tym roku wychodziły, bo albo za gorąco było, albo wiało.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Ale u nas było dzisiaj 20 st. C w cieniu, a w słońcu to plaża po prostu. Niech warszawiacy potwierdzą
Trudno mi zrywać trawę dla 16 świnek, chyba bym musiała wór nazbierać, a tak to samoobsługa.

Trudno mi zrywać trawę dla 16 świnek, chyba bym musiała wór nazbierać, a tak to samoobsługa.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Samoobsługa
. Dobre. Że też sama na to nie wpadłam.
Kochana- na pewno lepiej ode mnie wiesz, czy pogoda w Warszawie się nadaje na wypas, czy nie. Ja się po prostu trzęsę nad swoimi wnuczkami, że może się stresują mocno, zmarzną itd.
Swoją drogą teraz wiem, czemu masz taki piękny, zielony i równiutko przystrzyżony trawnik

Kochana- na pewno lepiej ode mnie wiesz, czy pogoda w Warszawie się nadaje na wypas, czy nie. Ja się po prostu trzęsę nad swoimi wnuczkami, że może się stresują mocno, zmarzną itd.
Swoją drogą teraz wiem, czemu masz taki piękny, zielony i równiutko przystrzyżony trawnik

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A nie za zimna ziemia juz? Jak w sobote cielam trawe to mi kolano zmarzlo bo przyklekalam ...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kochana Beatrycze zadzwoniła i zlitowala się nade mną i zabierze dziewczynki po zabiegu!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Rozmawiałam z kochaną Beatrycze i wiem o co chodzi. A chłopaki? Elurin ich przygarnie na te parę dni?
To już jutro
Chyba już muszę rozglądać się za transportem powrotnym do mnie.
To już jutro

Chyba już muszę rozglądać się za transportem powrotnym do mnie.
- Elurin
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jasne, niemożność odebrania ich w sobotę była niezależna ode mnie. Czekam tylko na sygnał, kiedy będą operowani (plany czasem się zmieniająsilje pisze:A chłopaki? Elurin ich przygarnie na te parę dni?

Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wieści od Beatrycze:
Świniaki na razie nadal w MV, ale po zabiegu- siedzą niestety w kołnierzach (wyobrażam sobie, co o tym myślą, ale jak mus, to mus). W piątek/sobotę kontrola, za 10 dni zdjęcie szwów i kołnierza. Mają jakieś przemywania i zakraplania oczek kilka razy dziennie i Tolfinę p/bólowo. Więcej może Beatrycze napisze, jak już ich odbierze- wieczorem.
Świniaki na razie nadal w MV, ale po zabiegu- siedzą niestety w kołnierzach (wyobrażam sobie, co o tym myślą, ale jak mus, to mus). W piątek/sobotę kontrola, za 10 dni zdjęcie szwów i kołnierza. Mają jakieś przemywania i zakraplania oczek kilka razy dziennie i Tolfinę p/bólowo. Więcej może Beatrycze napisze, jak już ich odbierze- wieczorem.