Veverek, Honzik, Skarpetek, Hezka, Krasna i Freliczka w DS:)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Veverek i Honzik szukają dobrego domu! reszta w DS [T-ń]

Post autor: Joanka »

nuna923 pisze:Czy Veverek jest nadal do adopcji ? Chętnie go adoptuję :)
Tylko Veverek do adopcji z kuzynem :think: :świnka1: :świnka2:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

No i nastąpiły nagłe zawirowania w adopcjach, a co za tym idzie...od dziś chłopaki mają swoich Dużych z młodym Dużym i kotełem ;)
Takie niespodzianki tylko w kujawsko-pomorskim :laugh:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Telaya

Post autor: Telaya »

Chyba było ciężko Ciotce Joance rozstać się z chłopakami, co? tyle czasu u Ciebie spędzili! Ale super, że bydgoskie świnki rosną w siłę :)
gosiaq

Post autor: gosiaq »

Mamo Joanko, obiecuje że chłopaki będą szczęśliwe. Zrobim, co możem :lol:

Chłopaki są boskie. nigdy nie myślałam, że będę miała takie przystojne prosiaki od swoimi skrzydłami :love: Będzie im dobrze z nami.
Koteł się zapoznał i stracił zainteresowanie... Zresztą chłopaki nie bardzo przejęły się obecnością kotki. Olewka totalna.
Honzik, trochę jeszcze wycofany, ale Veverek rządzi! gada, tuli się, nawet wlazł mi dziś we włosy i się tam zadomowił. Chłopaki byli na wybiegu, pojedli, popili i poszłi spać :) chyba mieli dzień pełen wrażeń - tak jak my :D

jest cudownie :buzki:
katiusha

Post autor: katiusha »

Bossko :love: Wiedziałam, że Luna nie zrobi żadnej krzywdy. Kochana kicia :buzki:
gosiaq

Katiusha też byłam raczej spokojna. ale zawsze jest ta niepewność. na noc na wszelki wypadek ją wykurze z pokoju i zamknę młodemu drzwi :)
Kocia jest kochana. Będą jeszcze kiedyś razem się tulkać z chłopakami.

A chłopaki wzbudzają nawet zainteresowanie spore u moje męża :D co chwilę zagląda do pokoju hehehehe i sprawdza czy z chłopakami oki. A raczej ma zdystansowany stosunek do zwierzaków :lol: .
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Wujkowie Veverka i Honzika, Sonet i Limeryk, jutro jadą do domu. Szczęśliwy tydzień dla tej rodzinki - został tylko Dziadek chłopaków i jeden wujek u speedy.... Spore to drzewo genealogiczne :laugh:
gosiaq

Mam nadzieję, że Sonet i Limeryk już zadomowili sie w swoim nowym domku :love:

Honzik i Vever chyba sa szczęśliwi u nas. Wczoraj na wybiegu biegali, skakali, potrząsali główkami i wydawali z siebie mnóstwo dźwięków - gadułki :laugh: Honzik, jeszcze ostrożnie, raczej ucieka przed ręką, ale pod wpływem Veverka jest coraz śmielszy. Jeszcze nie czerpie wielkiej radości z przytulania i głaskania, ale liczę, że to kwestia czasu. Vever natomiast ciekawski i hasa po wybiegu, w tunelach z kartonu i sam przychodzi na kolana :love: Honzik widząc to wszytko, zachowując ostrożność, też wesoło podskakuje i podąża za Veverem.

Pozdrawiamy!
katiusha

Post autor: katiusha »

Się chłopaki wspaniale rozkręcają! :love: :jupi:
gosiaq

Re: Veverek i Honzik szukają dobrego domu! reszta w DS

Hej. Czy ten wątek moich chłopaków mogę zachować i prowadzić jako ich wątek po adopcji, czy powinnam też założyć nowy? :?:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”