Chłoniak - chemioterapia wydłuża życie czy może cierpienie ?

Moderator: Dzima

ODPOWIEDZ
Tu-Tu

Re: Chłoniak - chemioterapia wydłuża życie czy może cierpien

Post autor: Tu-Tu »

Bidny.Trzymam kciuki za powrót do formy :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Pati od Mili

Post autor: Pati od Mili »

Trzymajcie się kochani. Bardzo, bardzo trzymam kciuki za Kajtusia :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: . Za tego drugiego maluszka też :fingerscrossed:
Moje Siubutki bądź silny dla niego. Dasz radę, oboje dacie radę. Niech Słoneczko dochodzi do siebie jak najprędzej. Na pewno dr Kasia da na tyle silne leki przeciwbólowe, na ile to będzie konieczne. Dzielny proś z Kajtka. Zdawaj nam relację na bieżąco. Bardzo się denerwuję, co najmniej tak jakby to był mój świnek...
Moje Siubutki

Post autor: Moje Siubutki »

Jedziemy do domciu już pani dr uznała że Kajtek może jechać. Plan był taki w razie czego aby zostać jedną noc w Wa-wie ale stwierdziła że nie ma potrzeby. Warunki fatalne jak dla małego - gorąco , nie działa klima, pootwierane są wszystkie okna i straszny hałas jest a jedziemy ICC. Kajtuś próbuje zjeść coś zielonego lecz dwa razy ugryzie i zostawia. Widac, że jest bardzo bardzo zmęczony tym wszystkim. Mam go na kolanach i przynajmniej mniej się stresuje. Przed nami 4h jazdy z jedną przesiadką. Czekam, aż pojawią się boby, wtedy będę bardziej spokojny o jego stan zdrowia. Pojawiła się też mała niewydolność oddechowa związana z problemami sercowymi Kajtka ale wszystko w granicach normy.
To narazie tyle, teraz postaramy się trochę odpocząć w tych zajebistych warunkach :-)
Tu-Tu

Jeszcze takie niewygody spotykają Kajtka :(
Jakoś dacie radę
Pozdrawiam :buzki:
Moje Siubutki

Właśnie mój kochany Kajtuś nasikał mi na spodnie i jestem z tego powodu wyjątkowo szczęśliwy :-)
Pati od Mili

Post autor: Pati od Mili »

:)taka mała rzecz, a w takiej sytuacji tak bardzo cieszy...
Moje Siubutki

Witamy po ciężkiej nocy
Niestety z racji swojego chorego serduszka Kajtek miał niewydolność krążeniowo oddechową i płuca jego zalewał płyn. Leżał plackiem, nie jadł i nie pił, wszystko wypluwał, miał gorączkę. Na szczęście mam furosemid w ampułkach. Podałem mu podskórnie no i powoli do siebie doszedł. Teraz jest na tyle lepiej, że zjadł już kawałek pomidora i natkę pietruszki. Jest padnięty ale teraz idzie ku lepszemu w końcu.
Tu-Tu

Kajtek nie strasz pana.
Kciuki ode mnie i stadka :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Kajtuś bądź dzielny! :fingerscrossed:
Obrazek
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Czytam ten wątek i trochę się pogubiłam... Jak często jeździcie na chemię? Nie wiadomo czy bardzo obciąża nerki?
Wie ktoś może czy leczenie chłoniaka różni się od leczenia gruczolaka?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowotwory, guzy, ropnie, kaszaki”