Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Dropsio »

Aniołka? albo Lewisa...
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio Alf ma 2 rocznice przybycia do nas. Byl maluski.
Ale tu cisza....buduje Ryanowi pietrowa wille.
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Ale po co mu willa, jak najlepiej sie czuje polując na podlodze, czy cos nie spadnie moze :lol: ?

Apropo ,zapomnialas powiedziec,że Diaboł też zre papier :D
Ostatnio zostawilam list na podlodze i teraz nie mam narożnika :lol:
ANYA

Pour mówiłam ze Diabelek ma takie imię nie bez powodu. Obgryzl tapetę, drzwi to i list tez zje :neener:
Chciałaś wariata to masz! Poczekaj aż się rozkręci.

Lewis zamieszkał u góry a Ryan do niego dołączył i schowali się razem pod poduszka :shock: Razem
Dzisiaj zastanawiałam się czy ich nie rozdzielić bo mi sxkoda Lewisa.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Kurcze, spóźniłam się na Alfową imprezę :?
Ale jak to, torta nie było? żadnych fotek ANYA???
ANYA

Balbinkowo, nie spoznilas sie bo Alf w poniedzialek obchodzi 2 rocznice przybycia do nas.
Dzisiaj zrobilam probe generalna, ale imprezka jest odwolana przez Lewisa, ktoremu Angelo rozcial warge.
Alfa musialam zgarnac po paru minutach pomimo, ze omijal swinki i sie nimi nie przejmowal. Natomist Lewis zaczal sie na niego za bardzo przymierzac i musialam Alfa zgarnac do klatki bo wiem czym to grozi.
Lewis jadl razem z Angelo i juz mialam wizje ze sie super moga dogadac i mialam wizje 3 swinek razem. Ale Lewis jak to Lewis musial wykonac swoj slawny skok matrix-ninja na Angelo i za to oberwal w warge, ktora mu krwawila. Na szczescie to nie Alf i nie jest tak zle. Wlasnie po 1.5 roku prob laczenia dotarlo do mnie ze juz moich swinek nigdy nie polacze.

Obrazek
ruby

Post autor: ruby »

A wygladaja razem w stadzie tak ladnie :love:
balbinkowo

ruby pisze:A wygladaja razem w stadzie tak ladnie :love:
Zgadzam się w zupełności z ruby, wyglądają razem świetnie... niestety pozory mogą mylić :(

Aaa, to impreza w następny poniedziałek, a ja jakoś zrozumiałam że w ten co był 2 dni temu...ups :szczerbaty:
To jeszcze zdążę z życzeniami :102:
Miziaki dla chłopców i aby sie już nie gryźli więcej, bo stresują towarzystwo na forum.. :nono:
ANYA

Nie wiem czy u mnie jest za duzo testosteronu czy moje swinie sie poprostu nienawidza.
Dobrze, ze chociaz Diabelek jest szczesliwy z innymi swinkami.
Jutro bede w miescie to kupie baterie i wstawie wille Ryana bo ma pietrowa zeby Lewis mial wiecej spokoju bo Ryan zaczal go molestowac znowu i biedny Lewis jest znowu poszkodowany. On wiecznie obrywa i chyba rozumiem jego agresje.
balbinkowo

Wiesz ANYA, to chyba zależy od charakteru świnki. U mnie też Balbi gania Fionę i dziabie ją czasem (bez wyrywania sierści i uszkodzeń skóry), daje jej do zrozumienia że tu rządzi, ale Fiona nigdy jej nie oddaje, poddaje się Balbinie w zupełności.

Jak pólka dla Lewisa, zainstalowana? Po co ci do tego baterie???
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”