Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Dropsio Alf ma 2 rocznice przybycia do nas. Byl maluski.
Ale tu cisza....buduje Ryanowi pietrowa wille.
Ale tu cisza....buduje Ryanowi pietrowa wille.
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Ale po co mu willa, jak najlepiej sie czuje polując na podlodze, czy cos nie spadnie moze
?
Apropo ,zapomnialas powiedziec,że Diaboł też zre papier
Ostatnio zostawilam list na podlodze i teraz nie mam narożnika

Apropo ,zapomnialas powiedziec,że Diaboł też zre papier

Ostatnio zostawilam list na podlodze i teraz nie mam narożnika

Pour mówiłam ze Diabelek ma takie imię nie bez powodu. Obgryzl tapetę, drzwi to i list tez zje
Chciałaś wariata to masz! Poczekaj aż się rozkręci.
Lewis zamieszkał u góry a Ryan do niego dołączył i schowali się razem pod poduszka
Razem
Dzisiaj zastanawiałam się czy ich nie rozdzielić bo mi sxkoda Lewisa.

Chciałaś wariata to masz! Poczekaj aż się rozkręci.
Lewis zamieszkał u góry a Ryan do niego dołączył i schowali się razem pod poduszka

Dzisiaj zastanawiałam się czy ich nie rozdzielić bo mi sxkoda Lewisa.
Kurcze, spóźniłam się na Alfową imprezę
Ale jak to, torta nie było? żadnych fotek ANYA???

Ale jak to, torta nie było? żadnych fotek ANYA???
Balbinkowo, nie spoznilas sie bo Alf w poniedzialek obchodzi 2 rocznice przybycia do nas.
Dzisiaj zrobilam probe generalna, ale imprezka jest odwolana przez Lewisa, ktoremu Angelo rozcial warge.
Alfa musialam zgarnac po paru minutach pomimo, ze omijal swinki i sie nimi nie przejmowal. Natomist Lewis zaczal sie na niego za bardzo przymierzac i musialam Alfa zgarnac do klatki bo wiem czym to grozi.
Lewis jadl razem z Angelo i juz mialam wizje ze sie super moga dogadac i mialam wizje 3 swinek razem. Ale Lewis jak to Lewis musial wykonac swoj slawny skok matrix-ninja na Angelo i za to oberwal w warge, ktora mu krwawila. Na szczescie to nie Alf i nie jest tak zle. Wlasnie po 1.5 roku prob laczenia dotarlo do mnie ze juz moich swinek nigdy nie polacze.

Dzisiaj zrobilam probe generalna, ale imprezka jest odwolana przez Lewisa, ktoremu Angelo rozcial warge.
Alfa musialam zgarnac po paru minutach pomimo, ze omijal swinki i sie nimi nie przejmowal. Natomist Lewis zaczal sie na niego za bardzo przymierzac i musialam Alfa zgarnac do klatki bo wiem czym to grozi.
Lewis jadl razem z Angelo i juz mialam wizje ze sie super moga dogadac i mialam wizje 3 swinek razem. Ale Lewis jak to Lewis musial wykonac swoj slawny skok matrix-ninja na Angelo i za to oberwal w warge, ktora mu krwawila. Na szczescie to nie Alf i nie jest tak zle. Wlasnie po 1.5 roku prob laczenia dotarlo do mnie ze juz moich swinek nigdy nie polacze.

Zgadzam się w zupełności z ruby, wyglądają razem świetnie... niestety pozory mogą mylićruby pisze:A wygladaja razem w stadzie tak ladnie

Aaa, to impreza w następny poniedziałek, a ja jakoś zrozumiałam że w ten co był 2 dni temu...ups

To jeszcze zdążę z życzeniami

Miziaki dla chłopców i aby sie już nie gryźli więcej, bo stresują towarzystwo na forum..

Nie wiem czy u mnie jest za duzo testosteronu czy moje swinie sie poprostu nienawidza.
Dobrze, ze chociaz Diabelek jest szczesliwy z innymi swinkami.
Jutro bede w miescie to kupie baterie i wstawie wille Ryana bo ma pietrowa zeby Lewis mial wiecej spokoju bo Ryan zaczal go molestowac znowu i biedny Lewis jest znowu poszkodowany. On wiecznie obrywa i chyba rozumiem jego agresje.
Dobrze, ze chociaz Diabelek jest szczesliwy z innymi swinkami.
Jutro bede w miescie to kupie baterie i wstawie wille Ryana bo ma pietrowa zeby Lewis mial wiecej spokoju bo Ryan zaczal go molestowac znowu i biedny Lewis jest znowu poszkodowany. On wiecznie obrywa i chyba rozumiem jego agresje.
Wiesz ANYA, to chyba zależy od charakteru świnki. U mnie też Balbi gania Fionę i dziabie ją czasem (bez wyrywania sierści i uszkodzeń skóry), daje jej do zrozumienia że tu rządzi, ale Fiona nigdy jej nie oddaje, poddaje się Balbinie w zupełności.
Jak pólka dla Lewisa, zainstalowana? Po co ci do tego baterie???
Jak pólka dla Lewisa, zainstalowana? Po co ci do tego baterie???