Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Bunia&Majka- panta rhei

Post autor: Zaffiro »

U mnie mała Lucy też lubi leżeć w kuwecie niestety :) także po upałach będzie kąpiel :D
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ehh ten kombinatorski Podnóżek :D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Sprytna Majka :102:
ale zajadają się!

i chomiś przelewający się przez miskę :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Buniusław jest strasznym balonikiem... Zauważyłam to po 22giej. Dostała wszystkie swoje leki a teraz jeszcze dodatkowo dopajam ją koprem włoskim...
Jakoś ten bobotic chyba jej słabo pomaga. Daję 0,7ml czyli w przeliczeniu taką dawkę jaką miałam dawać w espumisanie (1ml).
Martwię się o nią choć zachowuje się żwawo, siano wcina z apetytem, daje radę wyskakiwać z kuwety. Chyba już im nie dam żadnych warzyw znowu.
ANYA

Re: Bunia&Majka- Bunia jest balonem

Post autor: ANYA »

Super foty na FB
Nie dawaj Buni zadnych warzyw a szczegolnie owocow. Jedynie mozesz jej dac koperek parzony i miete. Masuj jej delikatnie brzuszek. Duzo :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

kopru już wypiła dziś wieczorem ze 40 ml lub więcej. dodaję do niego herbikeru bo herbiker kocha - nie powinno się to chyba gryźć ze sobą? Lekkie pruknięcia poszły ale bez większych zmian...

nie wiem w jaki sposób masować ten brzuchol... bunia się wnerwia jak ją tam dotykam
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ehh, Buniaku...

Moje dziewczyny też strasznie nie lubią tykania brzuszków. Ahri wręcz podgryza za karę. U dzieci brzuszek masuje się kolistymi ruchami, delikatnie dociskając, podejrzewam, ze u świnek działa to podobnie. No i jeśli Bunia bardzo panikuje, to chyba będziesz potrzebować pomocy TeŻeta... :roll:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Trochę próbowałam ją masować w nocy ale kwiki mordowanej wieprzowiny odchodziły takie że przestałam... No i dziabać chciała. Teżet twierdzi że dziś jest już lepiej, ja nie mam takiego porównania bo do 3 w nocy ją macałam.

przy okazji odkryłam dlaczego Majka tak się interesuje boczkiem Buni - ma tam dużą martwicę po zastrzykach, oprócz drugiej mniejszej na karku. Strup na boczku jest duży, i na razie nie chce odpadać, tak z 1,2 cm długości. Strupek z góry powoli odpada, zdjęłam jej właśnie jego część z włosami, kolejna łysinka do kolekcji będzie... :roll: Swoją drogą Majka ma dobry wzrok że wypatrzyła ten strup pod futrem...
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Masz może jakieś urządzenie wibrujące? Jakiś masażer, poduszkę, etc? Można na tym posadzić świnkę, niech ją potrzęsie trochę. Może telefon nastawiony na wibracje? :)
Jest taka zabawna reklama telefonów, chyba holenderskich, gdzie świnka morska siedzi na wibrującym telefonie i gada bardzo zadowolonym głosem, aż do momentu, gdy nadchodzi nieuchronny sik... a telefon nadal działa, taka dobra firma :)).
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

masażera ani poduszki nie posiadam, a komórkę taką starą grubą więc raczej nie wysiedzi na niej .

fajny pomysł na reklamę :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”