Skoro ciężko z fotkami przy maluchach to zawsze możesz nagrać filmik

Moderator: pastuszek

fajnie się razem prezentują.
   fajnie się razem prezentują. Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

A jak mnie przyciśnie, to poprawię jeszcze gałązkami!
    A jak mnie przyciśnie, to poprawię jeszcze gałązkami! 

O matko
 Pewnie wystraszył się lecącej kuwety
 Pewnie wystraszył się lecącej kuwety  

Nie żeby przerywał sobie z tego powodu posiłek...
  Nie żeby przerywał sobie z tego powodu posiłek... Kuwetę przy jedzeniu trzeba więc wywalic do góry nogami.
 Kuwetę przy jedzeniu trzeba więc wywalic do góry nogami.  
  Robił tak za każdym razem, gdy ją stawiałam. Normalnie świnia mnie przechytrzyła!
 Robił tak za każdym razem, gdy ją stawiałam. Normalnie świnia mnie przechytrzyła! 
 No i po kolankowaniu, połaczonym rzecz jasna z wyżerką, trochę się chyba oswoiły, bo nie uciekają już na mój widok w popłochu, tylko powiedziałabym, oddalają się w umiarkowanym pośpiechu, także dokonaliśmy znaczących postępów
 No i po kolankowaniu, połaczonym rzecz jasna z wyżerką, trochę się chyba oswoiły, bo nie uciekają już na mój widok w popłochu, tylko powiedziałabym, oddalają się w umiarkowanym pośpiechu, także dokonaliśmy znaczących postępów   A Funiek wypiął się do mnie zadkiem. Pogłaskać niekoniecznie, bo on nie ma teraz czasu, na kolanka to na chwilę, bo nie będzie siedział i marnował dnia... On ma teraz kolegów i Duża może się wypchać (byle nie sianem, bo szkoda). O! Taka świńska wdzięczność!
 A Funiek wypiął się do mnie zadkiem. Pogłaskać niekoniecznie, bo on nie ma teraz czasu, na kolanka to na chwilę, bo nie będzie siedział i marnował dnia... On ma teraz kolegów i Duża może się wypchać (byle nie sianem, bo szkoda). O! Taka świńska wdzięczność!