Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Kajka

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Kajka »

Moje się tylko męczyły jak gorąco było ;)
A co do kołowrotka- tego typu kołowrotków nie ma większych czy też równych średnicy 20cm. Młody jest jeszcze mały, ale bardzo szybko urośnie, a przez taki kołowrotek może sobie tylko kręgosłup uszkodzić. Gdy biega powinien mieć kręgosłup w linii prostej, wiem że trudno przez tą sukienkę dostrzec, ale da się i na zdjęciach nieco widać.
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Powaliło mnie zdjęcie na dinozaurze :laugh: :laugh:

Pierwszy raz widzę takiego chomika - w sukience - śliczny jest :love:
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Kajka,tylko chyba nie zauwazylas ze my mieszkamy w Szkocji.
Chomiki sie mecza kiedy robia sie spiace :lol: w naturze biegaja dlugie kilometry wiec nie dasz mu rady :lol: lepiej zeby lazil sobie po pokoju niz w kole wiec jak masz czas teraz to z Michalem mu mozecie robic tory przeszkod z klockow :P
Laraine

Post autor: Laraine »

Cudowny chomiś! Taki mi się marzy od dawna :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Pour no właśnie wczoraj biegał jak wariat po pokoju i mówiłam miskowi, że trzeba chmisiowi klocki kupić. Chce kupić ich dużo żeby zabudowac wybieg i codziennie go tak zostawiać żeby się wybieagal. Ale najpierw myślę co z klatka bo chomis to rasowy uciekinier. Nie wiem jak on to robi. Wczoraj chciał zwiedzać moja sypialnie i go zlapalam w połowie korytarza.
Rany, przecież ja mam dlugi korytarz wiec pozamykam drzwi i mam już wybieg. Porobimy tylko przeszkody

EDIT; wczoraj chomis dal mi sie podrapac po brzuszku, dzisiaj tez :jupi: sam mi wchodzi na reke :jupi: ale jak chce zwiac z klatki i chce zebym go podsadzila do kratek :glowawmur:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Nie wiem czy on jeszcze urosnie, moze troszeczke ale moze wtedy by nie dal rady sie przecisnac :lol:
ANYA

pour pisze:Nie wiem czy on jeszcze urosnie, moze troszeczke ale moze wtedy by nie dal rady sie przecisnac :lol:
Mowili, ze on ma pare tyg i ze bedzie o wiele wiekszy niz jest. Wiec moze sie wtrzymam z zakupem klatki, bo mam z tym problem.
Wymyslilam, ze moze chomis biegac kilka godz po przedpokoju i moze sie zmeczy i nie bedzie zwiewal z klatki.
W nocy nie zwial, poszedl grzecznie spac. Sprzatam chate i zrobimy przeszkody dla mlodego.

Ryan mi sie kloci z Angelo, a ten siedzi w miejscu i nigdzie nie chodzi. Chyba ich zamienie jak bylo...
boe22

Post autor: boe22 »

ANYA, co to w ogóle za chomik? :think:
ANYA

boe22 pisze:ANYA, co to w ogóle za chomik? :think:
Syryjski, ale dlugowlosy
boe22

Post autor: boe22 »