Ależ radość musi być! Białasek pewnie nie rozumie, co ten Dropś od niego chce...
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Foggy
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i... Małe Białe Coś?
Ojj, muszę ich razem zobaczyć!
Ależ radość musi być! Białasek pewnie nie rozumie, co ten Dropś od niego chce...
-
Wera
Wybrałaś już jakieś imię dla Białego?
-
Dropsio
Nie, jak na razie imienia brak, tymczasowo nazywany Małym Białym, Kosmitą lub Tym Czymś
To co się tutaj dzieje... Siedzę i ryczę. Ze śmiechu oczywiście! Otworzyłam im klatkę... Cyrk jeszcze większy niż był
Teraz leżą zmęczeni, filmików mam kilka, kiedyś wstawię
Jak na razie jeszcze nie chcę ich samych zostawiać.
Jak przyjechaliśmy to Coś był przerażony, uciekł mi pod biurko i musieliśmy odsuwać... Bał się nas bardzo. Teraz skacze po pokoju i ma nas głęboko w zadku
Jest na prawdę cudowny! Lilith, żałuj 
To co się tutaj dzieje... Siedzę i ryczę. Ze śmiechu oczywiście! Otworzyłam im klatkę... Cyrk jeszcze większy niż był
Jak przyjechaliśmy to Coś był przerażony, uciekł mi pod biurko i musieliśmy odsuwać... Bał się nas bardzo. Teraz skacze po pokoju i ma nas głęboko w zadku
-
Wera
Świetnie to musi wyglądać, kocham jak świnki popcornują. <3 Zazdroszczę Ci malucha, choć prawdopodobnie nie mam powodów, ponieważ wczoraj zarezerwowałam z mamą towarzyszkę dla Ronji.Dropsio pisze:Nie, jak na razie imienia brak, tymczasowo nazywany Małym Białym, Kosmitą lub Tym Czymś![]()
To co się tutaj dzieje... Siedzę i ryczę. Ze śmiechu oczywiście! Otworzyłam im klatkę... Cyrk jeszcze większy niż byłTeraz leżą zmęczeni, filmików mam kilka, kiedyś wstawię
Jak na razie jeszcze nie chcę ich samych zostawiać.
Jak przyjechaliśmy to Coś był przerażony, uciekł mi pod biurko i musieliśmy odsuwać... Bał się nas bardzo. Teraz skacze po pokoju i ma nas głęboko w zadkuJest na prawdę cudowny! Lilith, żałuj
-
Dropsio
Ojoj, Coś ma prawie 5 msc, a twoja będzie mniejsza, nie?
Nawet nie wiecie jak się cieszę.
chyba jest ok
Drops przeszczęśliwy
Nawet nie wiecie jak się cieszę.
-
ANYA
Dropsio ja sie ciesze z Toba a jeszcze bardziej sie bede cieszyla jak wstawisz foty 
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dropsio Ty nie smaruj postów tylko cykaj zdjęcia, a najlepiej wstawiaj 
-
Dropsio
Mam foty, mam filmiki... Ale żeby je wstawić musiałabym iść do drugiego pokoju, a tak słodko razem wyglądają, że nigdzie na razie nie idę 
-
Wera
Naciesz się nimi, my obejrzymy później. 
-
katiusha
I tak całą noc przesiedzi
Tu na dole strony masz dużo imion dla białasków, moim zdanie niekoniecznie psich:
http://www.smalldogplace.com/white-dog-names.html
Tu na dole strony masz dużo imion dla białasków, moim zdanie niekoniecznie psich:
http://www.smalldogplace.com/white-dog-names.html