Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

POdawanie lekarstw Ryanowi idzie mi coraz lepiej :jupi:
Dzisiaj jak juz go zlapalam to sam otworzyl pyszczek :jupi: mi tez z wrazenia pyszczek sie otworzyl. Oczywiscie nie zrobil tego bezinteresownie. Mialam bananka dla niego w nagrode. Skubaniec juz sie nauczyl, ze zawsze dostanie cos dobrego.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Super :jupi: U mnie też dziewczyny ładnie jedzą wszystkie lekarstwa ale później domagają się prasowanego groszku :lol: Najważniejsze, że Ryan ładnie pije leki i nie musisz z nim "walczyć" :ok: A już nie piszczy przy robieniu bobków?
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

W sumie skoro Ryan jest takim dzielnym pacjentem to mu się należy nagroda :D :buzki:
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Spryciarz z tego Ryana :D
I przypominam o fotkach chomiczego basenu :lol:
ANYA

Martus - Ryan juz nie piszczy :D
Wiktoria - nie zapomnialam o fotach, tylko ze chomis wstaje jak ja juz ide spac tzn po polnocy
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Ryan tak trzymać :D , dużo zdrówka prosiaczku :fingerscrossed: .
Chomiczek przepiękny :love:
Ann

Post autor: Ann »

Chomiczek ma świetne futerko, na zdjęciu w miseczce wygląda jak jakiś wepchnięty w miseczkę wacik :lol:
tosiulek2014

Post autor: tosiulek2014 »

No, chomiś wymiata, dosłownie i w przenośni :laugh: , cudny jest, miałam za młodu 5 chomiczków, ale takiego umaszczenia nie widziałam. To chyba jakaś angielska odmiana :lol: , Ryanku, wracaj szybko do zdrowia i nie martw Dużej :buzki:
ANYA

Chomis dziekuje za komplementy.
Dzisiaj dalam mu gotowanego kurczaka to az mi wyrwal z reki :o tak mu zasmakowal. Kupilam mieszanke orzechow specjalnie dla niego ale polowe sama zjadlam :nie_powiem: a nie moge.
Ryan dzisiaj juz taki dzielny nie byl. Wczoraj otworzyl buzke chyba zeby sie skwasic albo pokazac jak nie lubi a ja glupia sie cieszylam ze on tak ladnie wspolpracuje :glowawmur:
Ale juz jest dobrze z nim. Musze tylko z nim posiedziec i upewnic sie czy te jadalne kupki wychodza bez problemu.
Za to Alf ma guza na doopce pod koniec tyg wybieram sie z nim do weta. Jak nie urok to...
Teraz siedze z dziecmi siostry bo ta zaslabla i jest w szpitalu. Mi sie chyba nigdy nie bedzie nudzic! Ciagle cos.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Tak jak mówisz ANYA, aby i sie nie nudziło to takie rozrywki masz na co dzień ;)
Ale tak serio, to trzymam kciukasy za Alfa i jego guzka :fingerscrossed:
I cieszy mnie że z Ryanem jest coraz lepiej, buziaki i mizianko dla chłopców :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”