Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Futrzane stado Paprykarza
Aguś. Jesteś cudna. Pomyśl sobie, że gdybyś się nią nie zajęła to maluszek nie miałby szansy. Będzie dobrze. Musi być. Pozdrawiam od wszystkich moich 17-u potworów. 

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
U Was zawsze coś się dzieje 
Pozdrowienia dla zakupoholika.

Pozdrowienia dla zakupoholika.
Inez - dzieki
On to by mógł zostać pracoholikiem a nie tylko pierwszy do wydawania kasy. Kiedyś Oxi była to widziała go w akcji jak stosował "wymuszenie rozbójnicze" pod zoologicznym.
U nas ciągle coś się dzieje a wierz mi, że czasem bym się ponudzić chciała a nie ma jak.

U nas ciągle coś się dzieje a wierz mi, że czasem bym się ponudzić chciała a nie ma jak.
- Inez
- Kontakt:
U mnie o "rozrywkę" dbają dzieci. Niby juz prawie dorosłe. A jak dzieci chwilowo przestają to wtedy świnki.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A wszystko powoli. Kicia podrosła, szaleje po domu. Najbardziej Toffi z nią wojuje. On to w ogóle sam siebie ostatnio przeszedł. Zażądał ....... roweru ! 

- Inez
- Kontakt:
A co Ty myślałaś? Przecież arystokracja piechotą chodzić nie będzie 

- KARINA2613
- Miejscowość: Koszalin
- Kontakt:
Toffik jest fanem kolarstwa. Naoglądał się i naczytał o wyczynach naszych chłopaków i też chce śmigać rowerempaprykarz pisze:A wszystko powoli. Kicia podrosła, szaleje po domu. Najbardziej Toffi z nią wojuje. On to w ogóle sam siebie ostatnio przeszedł. Zażądał ....... roweru !

głaski dla zwierzyńca
Z rowerem było tak. Zostaliśmy zaproszeni do teściów, gdzie były dzieciaki brata mojego TŻa. NA podwórku stał rowerek i Toffi podpatrzył, że jedna z dziewczynek "trąbi" trąbką przy kierownicy. Dźwięk jak w jego zabawkach piszczących. Jakby diabeł w niego wstąpił. Poleciał do roweru, uczepił się zębami do tej trąbki i trąbił jak szalony stojąc na dwóch łapach. Zagłuszał rozmowy. Przykryliśmy rower to przez kocyk trąbił. W końcu mąż schował rowerek do szopki. To ten czubek, pobiegł i wykopał dziurę pod drzwiami
Potem gdzieś nam zniknął. Okazało się, że pływał w dziecięcym basenie. Jak mam go 8 lat to w życiu nie widziałam, żeby on pływał!
Ostatnio zwiał mi z podwórka bo droga jechały dzieci na rowerkach i tez miały te przeklęte trąbki. Mina matki bezcenna jak doleciał pies do dziecka i dopadł do trąbki

Ostatnio zwiał mi z podwórka bo droga jechały dzieci na rowerkach i tez miały te przeklęte trąbki. Mina matki bezcenna jak doleciał pies do dziecka i dopadł do trąbki