A tego Burgessa byście rozważali, czy sprzedawali jako jedną paczkę? W sumie D&H też kosztowało 99zł za 10kg, o ile dobrze pamiętam. Więc nie ma różnicy cenowej.
Sklep Hipcio
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
sempreverde
Re: Sklep Hipcio
Dziękuję za odpowiedź 
A tego Burgessa byście rozważali, czy sprzedawali jako jedną paczkę? W sumie D&H też kosztowało 99zł za 10kg, o ile dobrze pamiętam. Więc nie ma różnicy cenowej.
-
elido
Burgess to karma, granulat.
D&H to sieczka.
Poszukamy innej sieczki, może uda się coś znaleźć, niestety sporo na w składzie słomę, owies albo jest melasowana...
D&H to sieczka.
Poszukamy innej sieczki, może uda się coś znaleźć, niestety sporo na w składzie słomę, owies albo jest melasowana...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Dotarła gigantyczna paczka przysmaków zamówiona po apelu na FB
Będą zdjęcia Świnie ogłupiały
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Właśnie zobaczyłam, że tu taki wątek... Też chciałam podziękować za superszybką dostawę. Pierwszy raz zamówiłam i tu taka niespodzianka, że tak szybko dostawa
Zamówiłam trociny Jaśkowe wiórki i naprawdę mi się podobają, zero pyłu...a bałam się zamawiać przez net, bo to nigdy nie wiadomo, co w worze... Kupowałam zawsze w sklepie u mnie wór 65l pinio, ale w tym tyg były straszne... Zawsze ładne i się przyzwyczaiłam do marki, a tu sam pył i drobnica. Dlatego te jaśkowe spróbowałam i są I klasa. I tu pytanie: ile worów mogę zamówić na raz, żeby przeszły 1 zamówieniem? Chodzi mi o worek 45l. Mam też pytanie, jaką długość mają pałeczki: pellet drewniany Hipcio?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
elido
Jaśkowych dużych wchodzi ok 12 paczek na paczkę 
Pellet jak to pellet, ma nieregularną długość, od kilku mm do około 2cm (tak mniej więcej).
Pellet jak to pellet, ma nieregularną długość, od kilku mm do około 2cm (tak mniej więcej).
-
elido
Kochani! Przyjechała do Hipcia seria preparatów dla królików i gryzoni, w tym m.in. Pro-Fibre, Marumoto, Dr Bach, SupraCell. W tym preparaty dla świnek morskich z niedowagą, po przeżytych chorobach/infekcjach etc.
Więcej w dziale nowości: http://hipcio.sklep.pl/nowosci

Więcej w dziale nowości: http://hipcio.sklep.pl/nowosci

-
boe22
Czy będziecie mieć takie michy w najbliższym czasie? Chodzi mi konkretnie o świnkową

-
elido
Niestety, parę miesięcy temu próbowaliśmy ściągnąć tą serię, ale dystrybutor nie wyraził zgody na sprzedaż tych akcesoriów do Polski. 
-
boe22
Uuuu, no widzicie!
W sklepie w którym są dostępne nie ma prawie ziół, u Was z kolei wybór ziół wielki, ale mich brak
, a tak by się chciało, żeby wszystko było w jednym miejscu.
Większego wyboru ziół niż u Was nie widziałam nigdzie!
A świnioły lubią przegryźć ziółko, byle nie ciągle to samo! 
W sklepie w którym są dostępne nie ma prawie ziół, u Was z kolei wybór ziół wielki, ale mich brak
Większego wyboru ziół niż u Was nie widziałam nigdzie!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
A ja właśnie zrobiłam zamówienie!
więc niedługo będą i ziółka i nowa karma na wypróbowanie (Burgess Excel z miętą) i inne świnkowe smakołyki