Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
boe22

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: boe22 »

:rotfl: wyobraziłam sobie!
ANYA

Post autor: ANYA »

:rotfl:

A wiecie co? Swinki jednak nie maja az tak slabego wzroku...kiedys nalozylam sobie taka jasnozielona maseczke na twarz. Bylam w kuchni i Ryan przyszedl a jak sie odwrocilam to tak zwiewal do pokoju, ze az sie obijal o wszystko po drodze. Nawet z takiej wysokosci zobaczyl, ze wygladam jak Alien ;)

EDIT: Dlaczego moj banner jest tak wielki jak ja? Czy ktos maczal w tym place? :twisted:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Ale proszę mię wywalić tego Diabla z podpisów i teges bo on mój jest przecież :twisted:
boe22

pour pisze:Ale proszę mię wywalić tego Diabla z podpisów i teges bo on mój jest przecież :twisted:
No właśnie!
boe22

ANYA pisze:kiedys nalozylam sobie taka jasnozielona maseczke na twarz. Bylam w kuchni i Ryan przyszedl a jak sie odwrocilam to tak zwiewal do pokoju, ze az sie obijal o wszystko po drodze
:twisted:
Też to przerabiałam, ale miałam na twarzy czarne paskudztwo! Nie tylko świnie były zdziwione! Pies nie wiedział, czy ma się cieszyć, uciekać, czy atakować! Przez 5 minut się sunia zastanawiała, czy to na pewno ja! :shock: Obwąchała mnie, posłuchała co do niej mówię i na tej podstawie uznała, że jednak ja! :lol: :laugh:
Listnosz kiedyś prawie spadł ze schodów na mój widok, bo pewnie spodziewał się wszystkiego, oprócz widoku pół gołej baby z czymś takim na twarzy!
Teraz jak jestem w takim stanie to nie otworzę za cholerę! Jeszcze będę miała kogoś na sumieniu! :shock:
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

A ja tych nóg zazdroszczę - gdzieś Ania kiedyś wkleiła swoje zdjęcie: piękne nogi w cudnych jak marzenie kozaczkach. Żeby ubrać takie kozaczki trzeba mieć nogi, takie jak Ania.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

boe22 pisze:
ANYA pisze:kiedys nalozylam sobie taka jasnozielona maseczke na twarz. Bylam w kuchni i Ryan przyszedl a jak sie odwrocilam to tak zwiewal do pokoju, ze az sie obijal o wszystko po drodze
:twisted:

Listnosz kiedyś prawie spadł ze schodów na mój widok, bo pewnie spodziewał się wszystkiego, oprócz widoku pół gołej baby z czymś takim na twarzy!
:shock:
hahaha ale się naśmiałam dziewczyny :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

:laugh: :laugh: :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Inez dzieki ;)

Dzisiaj wstalam rano i weszlam do swinek w salonie a Lewis lezal w norko hamaku z tylkiem przypietym do kratek. Wolam chlopakow a Ryan sie tylko spojrzal na mnie i dalej lezal, a Lewis nic! Posmyralam go w ten wystajacy zadek a on sztywny i ani drgnal :o tak spanikowalam jak nigdy! Poszturchalam go a Lewis leniwym wzrokiem sie na mnie spojrzal w typie: Kobieto czego mnie tak rano budzisz :shock:
boe22

:rotfl: Utut 2- zabijcie- a nie wstanę! :rotfl:
...no chybaa, że świeże...!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”