Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

A wiecie co? Swinki jednak nie maja az tak slabego wzroku...kiedys nalozylam sobie taka jasnozielona maseczke na twarz. Bylam w kuchni i Ryan przyszedl a jak sie odwrocilam to tak zwiewal do pokoju, ze az sie obijal o wszystko po drodze. Nawet z takiej wysokosci zobaczyl, ze wygladam jak Alien

EDIT: Dlaczego moj banner jest tak wielki jak ja? Czy ktos maczal w tym place?

- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Ale proszę mię wywalić tego Diabla z podpisów i teges bo on mój jest przecież 

No właśnie!pour pisze:Ale proszę mię wywalić tego Diabla z podpisów i teges bo on mój jest przecież
Też to przerabiałam, ale miałam na twarzy czarne paskudztwo! Nie tylko świnie były zdziwione! Pies nie wiedział, czy ma się cieszyć, uciekać, czy atakować! Przez 5 minut się sunia zastanawiała, czy to na pewno ja!ANYA pisze:kiedys nalozylam sobie taka jasnozielona maseczke na twarz. Bylam w kuchni i Ryan przyszedl a jak sie odwrocilam to tak zwiewal do pokoju, ze az sie obijal o wszystko po drodze

Listnosz kiedyś prawie spadł ze schodów na mój widok, bo pewnie spodziewał się wszystkiego, oprócz widoku pół gołej baby z czymś takim na twarzy!
Teraz jak jestem w takim stanie to nie otworzę za cholerę! Jeszcze będę miała kogoś na sumieniu!

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
A ja tych nóg zazdroszczę - gdzieś Ania kiedyś wkleiła swoje zdjęcie: piękne nogi w cudnych jak marzenie kozaczkach. Żeby ubrać takie kozaczki trzeba mieć nogi, takie jak Ania.
hahaha ale się naśmiałam dziewczynyboe22 pisze:ANYA pisze:kiedys nalozylam sobie taka jasnozielona maseczke na twarz. Bylam w kuchni i Ryan przyszedl a jak sie odwrocilam to tak zwiewal do pokoju, ze az sie obijal o wszystko po drodze
Listnosz kiedyś prawie spadł ze schodów na mój widok, bo pewnie spodziewał się wszystkiego, oprócz widoku pół gołej baby z czymś takim na twarzy!

Inez dzieki
Dzisiaj wstalam rano i weszlam do swinek w salonie a Lewis lezal w norko hamaku z tylkiem przypietym do kratek. Wolam chlopakow a Ryan sie tylko spojrzal na mnie i dalej lezal, a Lewis nic! Posmyralam go w ten wystajacy zadek a on sztywny i ani drgnal
tak spanikowalam jak nigdy! Poszturchalam go a Lewis leniwym wzrokiem sie na mnie spojrzal w typie: Kobieto czego mnie tak rano budzisz 

Dzisiaj wstalam rano i weszlam do swinek w salonie a Lewis lezal w norko hamaku z tylkiem przypietym do kratek. Wolam chlopakow a Ryan sie tylko spojrzal na mnie i dalej lezal, a Lewis nic! Posmyralam go w ten wystajacy zadek a on sztywny i ani drgnal

...no chybaa, że świeże...!