Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

Mam nadzieje Awa, ze masz racje, ale na przeglad i tak musze z nim isc dla swietego spokoju. Zreszta co by to nie bylo to im wczesniej tym lepiej. Ryan prawie codziennie sie krztusi przy jedzeniu bo tak zachlannie wcina zarelko.

Dziekujemy za kciuki
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

Trzymam kciuki za Ryana, żeby wszystko było ok! Chociaż może lepiej trzymać kciuki za weta, żeby wyszedł cało ze starcia z Ryanem :lol:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
ANYA

jasnoluska pisze:Trzymam kciuki za Ryana, żeby wszystko było ok! Chociaż może lepiej trzymać kciuki za weta, żeby wyszedł cało ze starcia z Ryanem :lol:
:laugh: :laugh: :laugh: no ja wlasnie tez sie obawiam o veta i moje rece :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Laraine

Post autor: Laraine »

To trzymamy kciuki za całą trójkę - Ryana, Ciebie i weta :lol: :D
ANYA

Wrocilismy od weta: W sumie nic na plucach nie slychac, tylko malusienki szmer z jednej strony. Vetka pytala sie czy ta karma ktora je nie jest bardzo zakurzona i czy w domu nie ma kurzu. Tydzien temu mialam wymienione okna, wiec mialam duzooo kurzu w domu. Jezeli chodzi o miekkie boby to stwierdzila, ze Ryan je zbyt duzo zieleniny (do tego sama doszlam). Mam mu ograniczyc karme bo jest za gruby. Wazy 1.6 kg :shock: tyle to jeszcze nie wazyl. Wetka stwierdzila ze charakterek to on ma. Oczywiscie ja ugryzl na powitanie jak wlozyla palca do transporterka :laugh: ja mam palce w calosci to ona byla ta zla.
W ogole to Ryanowi podroz sie chyba podobala. Byla sliczna pogoda a on byl ciekawski. Zobaczyl psa w poczekalni i chcial z transporterka wyjsc. Chyba, zeby go zdominowac albo ugryzc.
W ogole jak wetka zobaczyla Ryana to tylko stwierdzila: Boze jaka duza swinka, kazda z nich przychodzila do gabinetu zobaczyc swinke giganta.

A tu kilka fotek z poczekalni: Nie otwieralam transporterka bo Ryan byl zbyt ciekawski otoczenia i nie utrzymalabym go:
Obrazek
Ratunku! NIech ktos mnie stad wypusci (psa musze zjesc! albo wetke)
Obrazek
Dobrze, ze chociaz moj przyjaciel pietrucha jest ze mna bo nudy straszne
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to raczej:
"Co się patrzysz Psie ty tam.. jakby mnie tylko wypuścili to zrobiłbym z Tobą to, co z tą pietruchą :twisted: "
ANYA pisze: Obrazek
Kurcze.. ja nie wiem co się dzieje z tymi świnkami.. Moja wczoraj te kaszlała, charczała.. a dziś i weta.. okaz zdrowia! symulują żebyśmy im smakołyki rzucały bo "takie biedne świneczki.."
Ja byłam milsza dla mojej wetki.. wzięłam ogóra i zapychałam nim pysk Pigi podczas obcinania pazurów.. bo też się na wetów rzuca :szczerbaty:
I 1,6 kg :o o kurde.. toż to kawał świni!
całusy dla całej trzódki :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Post autor: Ann »

1,6kg :o Niezła waga, ale przynajmniej masz więcej do tulenia i głaskania :lol:
Widać, że w ogóle Go wizyta u weterynarza nie rusza :D
ANYA

Dortezka wczoraj faktycznie dalam malo warzyw na kolacje i poszlam spac. Potem rano dalam im warzywa i Ryan cudownie wyzdrowial, ale to bylo jak juz go umowilam do weta. :think:

Ann przytulac? Ryana? Hm jak bedziesz w UK to zapraszam na glaskanie Ryana :szczerbaty: na wlasna odpowiedzialnosc, bo on ma humorki. Palce mozesz stracic :laugh: chociaz Lewis jest jeszcze gorszy. Daje sie glaskac ale jak juz ma dosyc to tak mnie kiedys chwycil za palca, ze jak zabram reke to Lewis sie przejechal po panelach bo nie chcial mi palca puscic. No ale ten przynajmniej mi sam na rece wchodzi. Ryan hrabia na rece nie wejdzie.

A co do wagi to chyba czas zaczac diete. Chcialam napisac biedny Ryan, ale to ja bede najbardziej poszkodowana bo mnie zameczy o jedzenie :twisted:
Ann

Post autor: Ann »

O matko, to Ci się diabły trafiły :twisted:
Oj biedna, może być ciężko z tą dietą, bo jak tu odmówić takim pyszczkom :szczerbaty:
ANYA

Ann pisze:O matko, to Ci się diabły trafiły :twisted:
Oj biedna, może być ciężko z tą dietą, bo jak tu odmówić takim pyszczkom :szczerbaty:
Mam w pokoju 5 diablow wcielonych. Wiesz jaki alarm podnosza jak przyjde bez niczego? Nie wiem jak to bedzie. Alf za bardzo od Ryana waga nie odbiega, ale on jest dlugi (wysoki przystojniak), Lewis z 1.4 kg A Ryan biega za mna i wola wiecej wiecej jedzonka, taki glodny jestem bo jadlem az 5 minut temu :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”