Amala, Aloki, Tania, Baylee, Elusia, Misia, Wakuś i Pola.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Arya90

Re: Amala i Aloki - małe słoneczka

Post autor: Arya90 »

Ładniutka ta nowa świneczka. Mam nadzieję, że by się dogadały dziewczyny z nową koleżanką :)
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Bedzie doswinianie :jupi:
Marzena

Post autor: Marzena »

Baylee ma dopiero 10 dni i wygląda jak mały bizonek. Jest śliczna i się wkradła w moje serduszko. :) :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Marzenko - weź ją :pray: Zobaczysz, jakie fajne trio stworzą :buzki: Nie ukrywam, że też ją bardzo chciałam, ale z TZem się pocięłam.... :glowawmur: Chociaż u Ciebie ją będę widywać :roll:
Marzena

Obiecałam, że po weekendzie odpowiem czy się decyduję na Baylee. Jestem szczęśliwie brana pod uwagę. W trakcie pojawiły się jeszcze podopieczne Joli.
Ale macie rację ona jest śliczna. A ja zwariowałam. Jednak wydaje mi się, że na więcej niż trzy nie mam siły.
Po prostu uczciwie trzeba przyznać, że każdej świneńce muszę poświęcić troszkę czasu. A jeż patrzy i czeka na swoją kolej.
Myślę, że moje bialutkie są bardzo grzeczne i nie zrobiły by małej krzywdy, zwłaszcza, że ona byłaby mniejsza na początku.
Dziewczyny lubią się czubić ale nigdy do niczego złego nie doszło. Ot popychają się, spychają i popisują przed sobą ale to dobre dziewuszki. Nigdy nie miałam takich prosiaczków. Jola je dobrze wychowała. :buzki: Dziękuję Jolu. :please: :buzki:

Przykro mi Katiusza, że jakoś źle wyszło z tym TZ (co to znaczy?). Jeśli ją wezmę a bardziej jak mi pozwolą ją wziąć to zawsze będziesz miała wgląd w jej życie.
katiusha

Post autor: katiusha »

TŻ - towarzysz życia :|
Marzena

No nie wpadłabym na to. Bombowy skrót. Gorzej ze spięciem. Oby się wszystko wyprostowało. :)
Arya90

Post autor: Arya90 »

To trzymam kciuki, żebyś mogła wziąć malutką do siebie :fingerscrossed:
Marzena

Dziękuję. Na pewno doświnianie nastąpi, bo nie ma innego wyjścia. :)
Mój słodki bizonek Baylee. Ja się już gubię. Tyle jest słodkich tych świnek do wzięcia. Matko! Teraz Jola dostałą dwie laborantki przecudne.
No i moje serce wariuje. Najchętniej wzięłabym wszystkie trzy. Eh.
Wy pewnie też tak macie.
Pozdrawiam Was mocno i wszystkich podopiecznych! :jupi:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Taaak, mam to samo, ale się trzymam. Wiem, że przy pięciu szczurach, dwóch świnkach i dwójce dzieci jestem na granicy elastyczności czasowej ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”