Pipi juz w nowym domku! :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Meg
Moderator globalny
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Pipi juz w nowym domku! :)

Post autor: Meg »

Nie ma lepszego widoku dla DT niż podopieczny szczęśliwie wylegujący się w wymarzonym DS :love: .

Kiziaki dla wszystkich kuperków, tych ubranych i tych trochę gołych teeeż :lol: :buzki: .
patrycja

Post autor: patrycja »

Dzięki. Pozdrawiamy i przesyłamy całusy :102:.
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

@patrycja, e tam, mała spryciula, łapkami się opiera to i wygodniej jej, no i bez przepychanek :szczerbaty: Widać, że chudzinka taka mała kochana :buzki: Twoje Skinny też tak lubią skubać siano? Pulpecia mogła kilogramami jeść, w zasadzie non stop, zwłaszcza miętowe, a Lilo to jak go obserwuję to tak tyle o ile, woli chyba karmę i warzywa. Macie zagródkę dla nich? :)
patrycja

Tak, to mała spryciurka :D. Moje skinny uwielbiają siano, nawet na nie kwiczą na całe mieszkanie jak tylko usłyszą, że je wyjmuję. Po częstotliwości zamawiania siana u Pana Roberta mogę powiedzieć tak - 5 kg siana plus czasem dokupione jakieś jeszcze w sklepie plus suszone liście różnych roślin= 3 miesiące przy 3 świnkach załączonych na fotach :D. Ogólnie skinny jedzą więcej, moje łysolki jedzą dużo, dużo więcej niż świnki z sierścią. To małe łakomczuchy, a terrorystkę w tej kwestii mam w domu 1, niekwestionowaną mistrzyni - zgaduj którą ;)? Nie wiem czy można głośniej się drzeć... prowodyrka... muszę ją kiedyś nagrać :lol:.
patrycja

Zapomniałam - tak, mamy zagrodę, odkupioną od Sempreverde, jest rewelacyjna i dziewczynki mają dużo miejsca. Trafiło nam się jak ślepej kurze ziarno z tą zagrodą :lol: . Super jest z tą zagrodą, może uda mi się wrzucić foty. Codziennie rano siadam sobie z kawką na swojej poduszeczce przy ich zagrodzie, zamiatam im, patrzę jak jedzą i pilnuję żeby dziewczyny nie zabierały Rozalineczce jedzenia bo ona niestety nie umie się bronić i zabierać im jedzenia.
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

A nie wiem, ale strzelam, że najmniejsza i najchudsza czyli Rozalka drze się najgłośniej :lol: ? No moja też jadła non stop, wiadrami, teraz jak siedzę z samym Lilkiem to co chwila mam głupie myśli, mimo, że je i bobczy sobie spokojnie, czy aby nie chory, bo tak mało mi tego jedzenia sumarycznie znika. Jednak Skinki jedzą za dwoje :? Czyli znikało mi jedzonka za trzy, a teraz wcina na razie jedna sztuka jedynie... Nagraj fonem swoją małą łakomczuchę :lol: No i ciekawa jestem tej Waszej zagrody ;)
patrycja

Oczywiście, że Rozunia :D. Dzięki niej nikt nie jest głodny hi hi. Myślę, ze Lilutek nie jest chory, pewnie smutny bez niuni Pulpetki...
Poproszę zaraz siostrę, żeby wrzuciła foty zagrody ;).
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

Arabelka & PetRozki na swoich włościach :)

Obrazek

Obrazek
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Jaką willa :ok:
patrycja

To zdjęcia zrobione zaraz po tym jak do nas przyjechała, jeszcze bez paśników bo teraz są dwa.
@ Chocolate Monster - no duża jest w sumie, ma 160 cm długości, szerokości 75 cm w tej szerszej części, a w tej węższej 65 cm /liczone w środku. Teraz mają mega komfort. Wcześniej miały 120 cm. Twoje piękne chłopaki jaką mają?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”