Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
anuleczka

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: anuleczka »

To dobrze, że sam próbuje ;) byleby tylko nie spadał z wagi. Dokarmiaj cały czas a ja dalej trzymam :fingerscrossed: kochany chłopaczek <3 Jakoś dzisiaj źle spałam.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

a ja mimo wszystko już lepiej po tej narkozie z której się wybudził. Zaraz umóię się na wizytę w poniedziałek i byle by do tego poniedziałku przetrwac :(
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Fi dostał dwie kroplówki wzmacniające + leki . Od wczoraj schudł 2 gramy to i tak nieżle bo tez miał przerwę w jedzeniu w trakcie zabiegu. Byle do poniedziałku
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

... to ile teraz wazy?
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

O matko kochana, trochę mnie nie było na forum a tu takie wieści :o
Co to się dzieje z tymi świńskimi ząbkami... trzymaj się Fisiu :fingerscrossed: trzymaj się Nataszko :pocieszacz:
Moja Balbi dała radę to i Filipek da, ja w to wierzę!!!
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

jak powolutku coś skubie to i tak dobrze! dokarmiaj a po dokarmianiu podawaj mu zieleninkę, niech sam też skubie. Będzie dobrze! Trzymamy kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Pierwszy spadek wagi zauważalny deliktanie wiązałam z tym że teraz dziewczyny na okrągło rujkuja i nie dają mu życ ale to nie było to. I w ciągu dwóch dni schudł tak że poszłam do weta .potem był dzień że z dnia na dzień schudł 10 g mimo dokarmiania a ostatnio już tylko 2 g jest dużo lepiej zresztą zrobił się żywszy bo jest na przeciwbólowych+antybiotyk . Dziś wcinał delikatnie jarmuż , teraz ciagle próbuje coś skubac delikatnie ale miętoli to w pysiu. Jest podejrzenie o patologie w prawym stawie rzuchwowo skroniowym i coś z korzeniem w prawym zębie policzkowym. + ma czopy sluzowe o lekko zielonym zabarwieniu z siusiaczka ale ma wdrożone antybiotyki więc powinny pomóc. Tak naprawdę co i jak dopiero dowiem się jutro o 16 na RTG. Tymczasem tylko dokarmianie co 1,5 godz i leki. Jutro z rana jeszcze pojedziemy po przeciwbólowe + go zważymy u mojej wet a o 14 ruszamy w drogę :fingerscrossed:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Nataszko daj znać co tam we Wrocku wyjdzie.
A ty tam jedziesz tylko po zdjęcie czy na konsultację również?
Trzymam mocno :fingerscrossed: aby to nie był staw skroniowo-żuchwowy. Moja Balbi miała i takie podejrzenie, jak na razie (odpukać) nie potwierdzone.
Jedz Fisiu, jedz :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Kochana ja dostałam "skierowanie" od mojej wet to swojego poleconego weta z dokładnym opisem co i jak co brał przez ten czas leczenia u niej więc jadę i na rtg i na konsultacje. Fiś już nawet zaczął ładnie jesc herbicare nie wypluwa ale mieli pysiem. mam wrażenie że troszkę mniej go boli. ale jutro się dowiem co i jak i na pewno dam znac. :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

W końcu poniedziałek ! jade po przeciwbólowe dla Fi a potem o 14 w drogę :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”