Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

sytuacja jest beznadziena, choc wierze że los sie odwróci bo innej opcji nie ma
RTG nie było - nie ma potrzeby, ma problemy z mięśniem przy szczęce. Leukocyty ładnie spadły po antybiotyku ale lekarz wziął krew do sprawdzenia bardziej konkretnego jutro mam dzownic po wyniki. Jeśli wyjdzie jakiś nowotwór to już nie ma co antybiotyków dawac. A co do mięśnia może byc tak jak w przypadku niektórych swinek że zaczynają jeśc miękkie potem twarde i jest ok a niektóre nie zaczynają. Mam nadzieje że nie ma nowotworu, zacznie jesc i wróci mój dawny ptyś :( wyszłam z gabinteu z płaczem mój Rafał z nim został, wyłam przez cała autostrade a4.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

o jejku :sadness: Albercik też miał coś ze szczęką. Na początku bardzo chciał i nie mógł a później gasł w oczach, aż pewnego razu przy karmieniu z premedytacją zaczął wypluwać. Nataszko jeszcze mam nikłą nadzieje, że Fificzek wyjdzie z tego ale z drugiej strony nie wiesz dokładnie ile on ma lat. Jestem całym sercem z Tobą, bo wiem jak go kochasz, ja z resztą też :pray:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

jak go brałam miał 6 miesięcy gośc jest zaufany ale czy ktoś jego nie okłamał to niewiem. filip ninie w oczach :( najważniejsze żeby jutro nic nie wyszło. herbicare ma dostawac ok 70 ml na dobe by zaczac tyc. oby zaczął jesc :( bez niego niewyobrażam sobie życia
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ojejku, Nataszko, nie najlepsze wieści :sadness:
A u kogo byliście?
Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki badań i za powrót do jedzenia Fisia :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Nie ma co się nastawiać na złe wiadomości, musi być dobrze, cały harem czeka na wyzdrowienie swojego królewicza :pray:
Daj jutro znać jak wyniki badań. I nie załamuj się, musisz myśleć pozytywnie, podświadomość to mocna rzecz :pocieszacz:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Mam nadzieje że wieści będą dobre :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

balbinkowo ja po tym "rtg niepotrzebne" wnioskuje, że u Piaseckiego??

ja naprawdę nie rozumie, co on ma za problem by zrobić zdjęcie.. u nas też było niepotrzebne a potem nagle się okazało, że on widzi na nim coś, czego nie widział zaglądając :angry:

Nataszko nie nastawiaj się, że będzie źle.. Będzie dobrze! Walczcie! my tu wszyscy trzymamy kciuki za Filipka i on o tym wie! :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

dokładnie u Piaseckiego... zobaczymy po wynikach krwi najwyżej zrobie w Opolu RTG skoro on powiedział że jemu RTG nic nie da. Trochę ręce mi opadły. Wydaje mi się że to podstawa w takich problemach ale wetem nie jestem. Tak trochę jakby spisał fifi na straty . Ogólnie wczoraj tam mi ciśnienie skoczyło . Mówię mu że Fi nie sika praktycznie nic a on jakbym mówiła do ściany. Nic o 12 mają byc wyniki. Ja lecę na psychotropach bo ledwo wstałam i już wyłam. Potem ide po herbicare dla Fi.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Nataszko, trzeba było w lecznicy kupić bo też sprzedają..

no taki on jest.. Pigi zrobił RTG tylko dlatego, że się postawiłam i powiedziałam że chcę i już.. tym bardziej, że i tak pod narkozą już była..
Poza tym raz mówię, że Pigi nie pije.. mówi, że ok, że z pokarmu pobiera.. na drugiej wizycie mówię, że nie pije, to on na mnie gały robi i pyta "ale w ogóle" :o
:glowawmur:

Będzie dobrze.. tak musisz się nastawić i tyle! Kciukamy a Fifek zacznie ładnie jeść :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

ja do niego miałam jakieś podejrzenia jak tylko weszłam. Ja coś mówię on mi przerywa potem nie wraca do tematu, miałam wrażenie że chciał szybko nas załatwic bo my i tak z Opola, i leczenie byśmy kontynuowali w Opolu a przed nami był królik to 40 min gadał .. a nas szybciutko i nara. może tylko miałam takie wrażenie ale ogólnie się rozczarowałam. Stwierdził że to mięsień bo gdyby było coś z zębami to miałby krzywo ścierane ale mówiłam mu że w Oplu miał piłowane...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”