Pipi juz w nowym domku! :)
Moderator: silje
Re: Pipi juz w nowym domku! :)
Piękne chłopaki mają 120-tkę,która wydaje mi się za mała 

Nie martw się, moje miały przez 2 lata 120-stkę we 2, a potem we 3 przez 10 miesięcy. 

- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Dzięki Kara za umieszczenie zdjęć. Tak, to są moje "sertca" + Fionka + *Igulek
!

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Boshe jakie one wszystkie cudneeee
Insulina potrzebna od zaraz
A Rozalka pod tym kocykiem: słód, miód i malina
Wspaniałe stadko
Zagroda fajnie pomyślana. Ja mam na razie 120tkę Ferplastu, ale wkurza mnie to, że jest zamknięta od góry. Marzy mi się jakaś zagroda docelowo dla prośków, nie wiem jak dużą dam radę wstawić, ale już 140 x 65 byłoby fajnym rozwiązaniem. Myślę nad systemem Cavia Creative, ale mam w garażu w boksie szufladę od niemowlęcego łóżka, dość dużą gabarytowo i tak mnie natchnęło właśnie czy by jej czasem jakoś kreatywnie nie wykorzystać 

Dzięki. Zaraz poproszę jeszcze Karę żeby coś wrzuciła z fotek, zobaczysz jaka Rozuś jest mała...
Zdecydowanie, wykorzystaj szufladę. Popatrz na wątku, na zagrody innych, jakie ludzie maja pomysły, może coś Ci wpadnie do głowy. Ja będę Sempreverde wdzięczna za tę zagrodę do końca życia. Miałam wcześniej klatkę 120-stkę i jest dużo mniej wygodna od zagrody!
Zdecydowanie, wykorzystaj szufladę. Popatrz na wątku, na zagrody innych, jakie ludzie maja pomysły, może coś Ci wpadnie do głowy. Ja będę Sempreverde wdzięczna za tę zagrodę do końca życia. Miałam wcześniej klatkę 120-stkę i jest dużo mniej wygodna od zagrody!
Zdjęć śpiącej Rozuni na mnie mam sporo, bo non-stop się do mnie przytula. Muszę chyba naprawdę założyć wątek w następnym roku
. Zaraz pewnie Kara coś wrzuci.

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Załóż im koniecznie
No Pulpecia tak miała, zasypiała na mnie wtulona, te oczka zamknięte, nochalek i łapeczki wtulone... To było coś. Ale patrz jak wada serca wadzie serca nierówna. Pulpetka była słusznej postury, 1040g (ale też nwm ile wody przez to serce zatrzymywało jej się w organizmie), ale za to mało ruchliwa i cichutka. Rozalka jest malunia i chudziutka, ale żwawa i głośna 

- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 31 gru 2016, 17:08 przez Kara, łącznie zmieniany 1 raz.