... dalej samotna Aishka, nie potrafi dogadać się z nikim

Moderator: pastuszek
Jolu myślisz, że mi nie szkoda? Wygląda na taką nieszczęśliwąjolka pisze:strasznie mi szkda Aishki.. bardzoa jaka ma minę smutną
Aniu proszę zabierz ją.. może postaw klateczkę mniejszą i niech stoi obok? bedzie dziewczynki widzieć? Aniu ja bym wzieła , serce by mi pękło..anuleczka pisze:Dziewczyny o rady prosze . Zabrać Aishke do mnie spowrotem? rozwalić życie dziewczynką i na siłe łączyć ? musze to przemyśleć Jak ją oddawałam ważyła 900 g teraz wygląda taka chuda chyba z 700 . jutro pomyślę
Problem z klatką obok to nie żaden problem. Odpaliłabym jej klatkę jak marzenie.Problemem jest to, że ona jak słyszy inne świnki to drze się w niebogłosy, chce do nich, gryzie pręty a jak są w jednej klatce to zaczyna jak rekin zaganiać je do rogu. Każdy róg jest jej więc ciągle uciekały przed nią. Agatka nerwowa Antosia przerażona ! Ona ma charakter bardzo terytorialny i jest bardzo zabiegająca o posłuszeństwo. Na rękach u człowieka jest najukochańszym stworzonkiem ale nie może czuć zapachu innych świnek. Musiałyby być u mnie we trzy w jednej klatce a ja musiałabym ogłuchnąć i oślepnąć, żeby tego nie widzieć. aaaa okazało się, że Agatki plamki to nie plamki takie ot tak sobie . Te białe kropeczki to ślady po ugryzieniach, kiedy to kiedyś w innym domu gryzły ją inne samiczki . Wtedy jak ich opiekunka mówiła, że Agatka była antyspołeczna. Ma nawet naderwane lekko ucho, nie chce żeby jej trauma znowu wróciła . Ona ma prawie 5 lat. Teraz żyje sobie z Antosią w wielkim spokojujolka pisze:Aniu proszę zabierz ją.. może postaw klateczkę mniejszą i niech stoi obok? bedzie dziewczynki widzieć? Aniu ja bym wzieła , serce by mi pękło..anuleczka pisze:Dziewczyny o rady prosze . Zabrać Aishke do mnie spowrotem? rozwalić życie dziewczynką i na siłe łączyć ? musze to przemyśleć Jak ją oddawałam ważyła 900 g teraz wygląda taka chuda chyba z 700 . jutro pomyślę