Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

Waga 588 :) Jeszcze biegunkę ma ale nie cały czas tak jak wczesniej tylko czasami mi się uaktywni, teraz 10 ml herbi za godzinę też i spac. Czeka nas dziś kąpile w oliwce bo nóżki obkupkane i brzuszek + puder na dupkę. Nadal psikamy nagniotka na stópce. Walcz Fisiu, damy radę :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dziś rano waga 557 biegunka jeszcze jest ale nie taka jak wcześniej. Przez noc nie był karmiony i dlatego spadł, dziś Rafał spyta wet czy możemy chociaż Versele lage moczoną dawać na noc żeby miał co jeść. Albo ta herbi mu zostwie skoro sam zjada bo wczesniej nawet nie ruszył.A rano zjadł 20 ml herbi! aż ze strzykawki ciagnął taki był głodny mój biedaczek. O 11:30 kroplówka. Ptyśku tyj i kończ z ta biegunką.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

biedny Fiś! trzymamy kciuki! staraj się jak najbardziej gęste robić, może im mniej wody, tym kupki będą lepsze!

nie rozumiem takiego gadania ludzi :evil: Skoro świnka sama walczy, to czemu Ty masz się poddać?? i zabrać mu szanse? jeszcze będzie zdrowiutki i okrąglutki i pokaże innym.

A zamiast sianka spróbuj kupić owies suszony http://hipcio.sklep.pl/produkt/jr-farm- ... owies-100g. Moja Pigi na początku jak najgorzej jadła też nie chciała sianka a z tego jak jej wybierałam mięciutkie zielone kawałki i podawałam do pysia to zajadała, może i u Was tak będzie :fingerscrossed: tylko kup małe opakowanie. Chyba Andzia kupiła kiedyś duże i zamiast takich zielonych badylków miała tylko jakby ziarno :?
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dziękuje kochana w poniedziałek zamówię. W pon kroplówka i mam nadzieję , że do poniedziałku już nie będzie takich biegunek. I obejdzie się bez dalszych kroplówek. A ludzie to idioci ... ja wiem , że ptyśka kocham i dopóki nie będzie to dla niego męczarnią będziemy walczyc.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

!!! FILIPEK zrobił bobka ! nie ma na razie biegunki, bobek jest miękki ale już ma "bobkowy" kształt. Filip jest z Rafałem dziś, napisał mi esa o tej cudownej nowinie a ja do niego: zrób mi zdjęcie ... biedny ten mój chłop. Cudowny bob :love: Filip dziś dużo je. Normalnie już przy jednorazowym karmieniu to 6-7 ml herbi wypluwał . A dzis rafał mu aplikuje 17 ml-20ml a on ciągnie strzykawkę że chce jeszcze. Oby to trwało cały czas. Żeby nabrał wagi i żebyśmy mogli wyleczyć grzybka w brzuszku a najlepiej żeby sam znikł ! Cudowne wieści .. oby sie nie skończyły!! :fingerscrossed: Dziś otworzyliśmy nowa pakę 200 g herbi a Rafał mówi że do poniedziałku nam nie starczy :shock: :love:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Dobre wieści :ok: oby tak dalej :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jaka radość z kupy :buzki:
Zdrowiej Fi :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Póki co bobkowania ciag dalszy, ani sladu po biegunce :fingerscrossed:
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Wspaniałe wieści, oby tak dalej! Trzymam kciuki. :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Widzisz.. my się staramy, dbamy, chuchamy.. a Fifi potrzebował chłopa obok.. ahh Ci faceci ;) oby tak dalej! :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”