HIM szuka przyjaznej świnkoduszy - DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: HIM szuka przyjaznej świnkoduszy - rezerwacja / kwaranta

Post autor: porcella »

Przebywał u mnie w sąsiedztwie rozwrzeszczanego cieciora, więc spokoju raczej nie miał wiele :-) Ale może chłopcy mu powiedzieli coś miłego? Że pod opieką SPŚM jest jak w bajce? ;-) dużo żarcia i dobre towarzystwo :-P
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

Post autor: Lidka1 »

zwierzur pisze:Him po kolejnej wizycie. Na USG dramatu nie ma, ale moczowody poszerzone obydwa, nerki po lekach nieco lepiej. Dostał Rodi uro i będzie je brał najprawdopodobniej dożywotnio. Możliwe nasilenie problemów urologicznych, osad jest, niestety. Dieta niskowapniowa do kontynuacji. Nie mam pojęcia, co Ciotka Porcella "zadała" chłopakowi na wywczasie, bo wrócił nie ten sam: siedzi na środku klatki i szamie z upodobaniem, nie reagując niemal na moją obecność w pobliżu. Może ma z tym coś wspólnego sąsiedztwo atrakcyjnych samiczek, które zaglądają ciekawie do królestwa Hima... :lol: Za miesiąc powtórna kontrola. Jeśli nadal domek przystojniaka gotów przygarnąć - zapraszamy! :love:
Domek ostatnio nie zaglądał z braku czasu :tired: , ale jak najbardziej chętny :102: Rozumiem, że dostał chłopina zielone światło i atrakcje mu nie zawadzą już zdrowotnie? Jeśli tak, to pogadam z drugim dwunożnym - co prawda u nas łączenia zazwyczaj były "krótką piłką", ale wolałbym mieć trochę czasu na bycie ze świniami, więc wchodzą w grę tylko weekendy. Zwierzurku, odezwę się do Ciebie :buzki: A przy okazji - ile on waży? Panny go nie zgniotą swoimi wdziękami?
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Himcio waży całe 820 g! :102: Nie wiem, ile ciałka mają kandydatki na małżonki... Chłopak będzie wymagał stałych kontroli. Na razie jest super, leki pomagają chłopaczkowi bardzo. Siedzi, oczkiem łypie, wciąga siano i udaje, że mnie nie widzi. :love:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

820g to nie jest wiele, ale myślę, że ma jeszcze ze 200g "rezerwy". Był skóra i kości, teraz już jest świnka :-) Idziemy w dobrą stronę 8-)
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Re: HIM szuka przyjaznej świnkoduszy - DS

Pojechał dziś Himcio na swoje. Pierwsze wieści dobre. Trzymamy, żeby tak zostało. :buzki:
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

Koleżka poczuł się chyba jak u siebie - zwiedził i obsikał wszystkie kąty, "przeleciał" wszystkie trzy żony i nawet jakoś specjalnie nie ucieka jak się kręcimy. Nie lubi gwałtownych ruchów i niektórych dźwięków. Żony z kolei zareagowały bardzo różnie - Araya dostała amoku wąchania i lizania, co nie zawsze spotkało się z entuzjazmem drugiej strony, ale brak entuzjazmu był zdecydowanie bezzębny (ale ostatecznie, mimo że matrona, też dała się "przelecieć" i nie zeżarła). Trufla, największa, na początku się bała, teraz przyjęła status quo. Najbardziej dziwnie zareagowała Ruda - siedziała kilka godzin napuszona w kącie, jak Him do niej podchodził, to uciekała. Ale też okoliczności zupełnie nowe - zabrane muszle, ukochana miejscówka zajęta przez małe czarne i skoczne coś, które na dodatek cały czas coś gada. Wczoraj włożyliśmy muszle i Ruda odżyła. Więc chyba można do uratowanych :think:
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

:buzki: Jesteście cudowni! :love:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Przenoszę do Uratowanych: a Him to kawal farciarza niewątpliwie. Spędził u mnie trzy weekendy, ale nie określiłabym go jako skoczne i gadające. Czarne - owszem, ale raczej wcisnięte w kąt, Co stado robi!
:jupi: :jupi: :jupi:
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

Dalsze losy Hima będą już w naszym wątku :D
Awatar użytkownika
sosnowa