Kubuś vel Alvin [Bielsko-Biała] - w DS
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Kubuś vel Alvin [Bielsko-Biała] - wolny
To może nic szczególnego, za dużo się najadł... zdarza się... Zobacz co będzie jutro...
Na to liczę
Chociaż pewnie i tak jutro się przejdziemy. Wolę dmuchać na zimne...
EDIT: ważyliśmy się właśnie, żeby kontrolować, czy nie leci i jestem w szoku. Maleńki Alvinek waży 1023 g
Dwa razy sprawdzałam, bo myślałam, że waga uszkodzona.

EDIT: ważyliśmy się właśnie, żeby kontrolować, czy nie leci i jestem w szoku. Maleńki Alvinek waży 1023 g

Jutro jesteśmy umówieni na niesienie bobów do badania. Dziś chłopak dostał probiotyk, nadal trzymamy go bez warzywek i oby szybko się okazało
Sam zainteresowany bez szaleństw, ale nie jest już tak osowiały, także źle nie jest. Boby o kształcie normalnym, ale konsystencja nadal plasteliny, a zapach - fee...

Sam zainteresowany bez szaleństw, ale nie jest już tak osowiały, także źle nie jest. Boby o kształcie normalnym, ale konsystencja nadal plasteliny, a zapach - fee...
Co tu tak cicho? 
Chyba czas na jakąś fajną sesję zdjęciową.
Alvin ma się świetnie, wesoło (i głośno) kwika, kiedy tylko usłyszy, że idzie jedzonko. Grucha, kiedy się go głaska, odważnie wychodzi do ręki. Kiedy miał problemy z brzuszkiem (już wszystko jest w porządku), bardzo chętnie nastawiał pysio do podania probiotyku. Jestem zaskoczona, że taka fajna świnka tak długo czeka na dom. Sami długo się wahaliśmy, czy go nie zostawić

Chyba czas na jakąś fajną sesję zdjęciową.
Alvin ma się świetnie, wesoło (i głośno) kwika, kiedy tylko usłyszy, że idzie jedzonko. Grucha, kiedy się go głaska, odważnie wychodzi do ręki. Kiedy miał problemy z brzuszkiem (już wszystko jest w porządku), bardzo chętnie nastawiał pysio do podania probiotyku. Jestem zaskoczona, że taka fajna świnka tak długo czeka na dom. Sami długo się wahaliśmy, czy go nie zostawić

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Dziś postaram się zrobić kilka zdjęć i na pewno się zgłoszę 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja wstępnie rozmawiałam w jego sprawie ze znajomymi, oni się do świnek przymierzają... Ale musiałby być połączony, bo oni niedoświadczeni... Więc w przyszłym tygodniu się z nimi zobaczę, to będę wiedziała dokładniej, jak sprawy stoją
Czy możliwa jest adopcja Alvina solo, ponieważ nie mam świnki?
Przykro mi, ale na podstawie jednego łączenia trudno stwierdzić, że to aspołeczna świnka - nie chciałabym go skazywać na samotność. Być może niedługo podejmiemy próbę łączenia z jakimś maluchem 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Alvin nie jest aspołeczny był już z kolegą w swoim wcześniejszym domu